امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

بای!!!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 205

سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، GαяBagє Gιяℓ
آگهی
(28-04-2014، 18:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا چی !؟
هـــــــــــــآ !؟
رکــی چــی !؟ >_<

بــآزمــ بــگم >_<

یه رکی دیگه |:
(28-04-2014، 18:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لادن /:

فاطی آواتارت رو ببینه دعوا میشه ^__^
Why?

(28-04-2014، 18:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــوفــت -_-
تو دِلــــــِت(:
(28-04-2014، 18:44)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:40)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:39)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون تنها هستم چراغ حیاطمون خاموش
باس برم روشنش کنم ولی نمیتونم خیلی وحشتناک تاریککک
اه به من چه -__-

واقعا دیه دارم میترسم ایششش انگار پیشم یه روحی نشسته هومم-__-

عـه جــدی !؟ |:

اومــده مـهمونی !؟ |:

مـامـآنت دعوتش کرده بیـآد تو نــترسی |: !!

ببینــم اسمش چــیه !؟ -_-

ارع مامانم دعوتش کردع تا نترسم

چه میدونم

اَ مـامـانت بپرس |:

مامانم نیستش نمیدونم کجاس ازش هم نمیپرسم -_-

(28-04-2014، 18:44)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:38)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 18:35)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های بکس
من بعد از 12 روز اومدمRolleyes

صل الاه محمد فرین عنتر امد Big Grin

ستارهههههههه
من باید برممممممممممممممممممممcrying
توی بحران نت قرار دارمcryingcryingcryingcrying

ببخشید عزیزم متوجه نشدم خوبی؟
بهت سلام کردم نشنیدی

الان دارم با ستی ور میزنم
و 5دقیقه وخت دارمSad

سپاس شده توسط pink lady
(28-04-2014، 18:48)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــوفــت -_-
تو دِلــــــِت(:

بیــژور -_-
(28-04-2014، 18:45)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلـآم(:
تو نویسنده شدی ؟! 

جییییغغغ >__<

پ چرا من نشدم ¿¡  T__T
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(28-04-2014، 18:46)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ر×دم به این شانسم
اه
باید برم
زبان بخونم 4شنبه کوئیز دارم
بعدشم پیازی (ریاضی) حل کنم :||||||||||||||||||||||||||

منم دارم میرم
کلی کار دارم
اه
امتحان عربی DodgyDodgy
کتابم باید بخونم
بدرود عزیزم

سپاس شده توسط F A R ! N
خب من برم بمیرم سر درسام عایا؟"_"

هوی ستی!
هوی نوری؟
برم یا 5minدیگه برم؟؟؟؟؟؟؟

سپاس شده توسط First Star
(28-04-2014، 18:48)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیــژور -_-
خودتی ^.^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان