امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(28-04-2014، 20:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش بـحال صورتــیا -___-

خیلی دوس دآرم این اکـآنت دخــی و ول کــنم بــرم -__-
بلی بلی دلت سوز سوز ویچ ویچ ^_-

(28-04-2014، 20:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^__^
برو هرچقدر دوس داشتی تا ساعت سه فقط ها چون من تا ساعت سه بیدارم^_^
باس درس بخونم گور پدر درس*_*
هـا منم درس دارم باس 17 بیت شعر حفظ کنم

بعدشم حرفه و دری وری بخونم:/

(28-04-2014، 20:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البتع اخم کردن مخصوصا به تو خیلی میاد نخندی بهترته -_-
نه ستی !!

هـر کسی میتونه کـ**خل باشه الکی بخنده (:

|:
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(28-04-2014، 20:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض بسی بـآس بیـآی 98 |:

اومـدم بسی دپرس شـدم در حـده بـنز -_-

پـوریا مـنو از لیســتش درآوردهـ .. تو امضاشم متن اهنگ ارمینو گذاشتـه بر ضـده مـن -_-

حـوایی شـده -_-

بیام ؟ -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(28-04-2014، 20:27)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 20:26)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض- مریض- مرضو- مرضی- مرضیه^_^

ســتی - سـتآری - سـتآرعـ - ستـورع |=

خـوبی عخشـَم ؟

خوبم ^_^

تو خوبی شکولات؟! ^_^

(28-04-2014، 20:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 20:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش بـحال صورتــیا -___-

خیلی دوس دآرم این اکـآنت دخــی و ول کــنم بــرم -__-
بلی بلی دلت سوز سوز ویچ ویچ ^_-

(28-04-2014، 20:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^__^
برو هرچقدر دوس داشتی تا ساعت سه فقط ها چون من تا ساعت سه بیدارم^_^
باس درس بخونم گور پدر درس*_*
هـا منم درس دارم باس 17 بیت شعر حفظ کنم

بعدشم حرفه و دری وری بخونم:/
چقدر ریلکس التع من بیشتر ریلکسم^_^

والا استرس داشتع باشیم واس چی-_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 216

سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-04-2014، 20:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 20:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض بسی بـآس بیـآی 98 |:

اومـدم بسی دپرس شـدم در حـده بـنز -_-

پـوریا مـنو از لیســتش درآوردهـ .. تو امضاشم متن اهنگ ارمینو گذاشتـه بر ضـده مـن -_-

حـوایی شـده -_-

بیام ؟ -_-

بیـآ چــترومــش |»:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(28-04-2014، 20:27)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 20:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 20:23)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَــــرضی ^.^

بـَ بَـ بـَ, بـَ, نـویســــــــنده جـوووووووووووووون ^.^

خـوش میذگـره ؟ $___$
نع!
دوستآن راضی نیستن من نویسندع باشمSad

تو زحمت کشیدی .. اگه صلاح نبود اق صابر و مدیرا اسمتو نمیدادن |:

به بقیه ربطی نداره |:

خودشون باغچه خودشونو بیل بزنن برن فعالیت کنن نویسنده شن |:

چ گـ * ه خـوریـآ -_-

به حرف بعقیه توجه نکن گلم ^_^
بـوووووووووس ^_^ Heart

ستـی |=

مــمنون قــند نبـآت ^_^ چ خبرا گلم / مارو نمیبینی خـوشحالی ؟ -_-

-----------------------------------------------------------------------------------------

غزل -_-

گمشـو دیگه با من حرف نزن ! برا چی تارا رو گذاشتی تو لیستت ؟ -_-

مگه نگفتم فقط باس خـودم باشم ؟ -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط pink lady ، # αпGεʟ ، ✘v!☻lent girl✘
چرا بهم نمیاد خنده؟ -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(28-04-2014، 20:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر ریلکس التع من بیشتر ریلکسم^_^

والا استرس داشتع باشیم واس چی-_-
آرع پوستمون خـراب میشه|:

همه ی ما مسافرانی هستیم که به سوی خدا بازخواهیم گشت ؛ چه با سواد و چه بی سواد |||:

دهنم الان جـر میخوره با شِـر گفتن|:
 سپاس شده توسط pink lady
بچه ها شیوا خله میدونستید^_^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ghazali
manam mikham nevisande sham khordad darkhast midam baresi kardam khodamo didam bayad gofteguye azad va zir angoman sham
hich modiri azam razi nis

(28-04-2014، 20:33)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بهم نمیاد خنده؟ -_-

بخند ببینیم بت میاد؟! ..
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان