(28-04-2014، 20:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2014، 20:27)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2014، 20:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع!
(28-04-2014، 20:23)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مَــــرضی ^.^
بـَ بَـ بـَ, بـَ, نـویســــــــنده جـوووووووووووووون ^.^
خـوش میذگـره ؟ $___$
دوستآن راضی نیستن من نویسندع باشم
تو زحمت کشیدی .. اگه صلاح نبود اق صابر و مدیرا اسمتو نمیدادن |:
به بقیه ربطی نداره |:
خودشون باغچه خودشونو بیل بزنن برن فعالیت کنن نویسنده شن |:
چ گـ * ه خـوریـآ -_-
به حرف بعقیه توجه نکن گلم ^_^
بـوووووووووس ^_^
ستـی |=
مــمنون قــند نبـآت ^_^ چ خبرا گلم / مارو نمیبینی خـوشحالی ؟ -_-
-----------------------------------------------------------------------------------------
غزل -_-
گمشـو دیگه با من حرف نزن ! برا چی تارا رو گذاشتی تو لیستت ؟ -_-
مگه نگفتم فقط باس خـودم باشم ؟ -_-
شکولات این همه چرت و پرت نگو قبل از اینکه دهنتو ج* بدم^_^
قربونت^_^
(28-04-2014، 20:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2014، 20:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آرع پوستمون خـراب میشه|:
چقدر ریلکس التع من بیشتر ریلکسم^_^
والا استرس داشتع باشیم واس چی-_-
همه ی ما مسافرانی هستیم که به سوی خدا بازخواهیم گشت ؛ چه با سواد و چه بی سواد |||:
دهنم الان جـر میخوره با شِـر گفتن|:
نع نع جر خورد میدوزمش^_^
اصن شر نگفتی راس گفتی^_^