امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ

(28-04-2014، 21:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاع؟!
بیا این غذا رو تست کن ببین سمیه یا نه91
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(28-04-2014، 21:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی من اینجا الاق هستم؟!!!

دور از جون الاق!
عممه داره زرتو زرت سپاس میده؟!
توووو عشخخخخ خودمیییی! ^*^
0.0
 سپاس شده توسط pink lady ، ERF@N
(28-04-2014، 21:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چیزی که پایین اسمه کاربری هست..!
که اسمشم یادم نیس!  :|
همونی که هم عرفان هم ایمان نوشتن moderator.. ! :|
من همیشه اینو می خونم مادرتو :|||||
...؟! :|

درست میخونی دیگهUndecided
 سپاس شده توسط ERF@N ، pink lady
(28-04-2014، 21:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 21:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـسی |:

اخرین بار ی چیزی گفتی |:

گفتی میخوای من وبزاری تو لیستت |:

ولی من آف شدم |:

بزار این سعادتو داری ک من تو لیستت باشم |:

خوبه نوسنده نشده وگرنه اونموقع چقدر میخواست خودشو بگیرهSmile

من کُـلـاََ اعتمـآد به سقفـم بالاس |=

در حده بنـز اعتراف کردم =/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، † αƖιєη † ، pink lady
(28-04-2014، 21:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 21:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاع؟!

من سیر سیر هستم ممنون Confused
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 225

سپاس شده توسط ERF@N ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-04-2014، 21:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 21:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 21:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـسی |:

اخرین بار ی چیزی گفتی |:

گفتی میخوای من وبزاری تو لیستت |:

ولی من آف شدم |:

بزار این سعادتو داری ک من تو لیستت باشم |:

خوبه نوسنده نشده وگرنه اونموقع چقدر میخواست خودشو بگیرهSmile

من کُـلـاََ اعتمـآد به سقفـم بالاس |=

در حده بنـز اعتراف کردم =/

هار هار هار:|
 سپاس شده توسط pink lady ، Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-04-2014، 21:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 21:55)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب کسه دیگه ای نیسسسس؟! -0-
1،2،3
لیست دوستان بسته شد!!!!

من منcrying

:/
:|
 سپاس شده توسط pink lady ، ERF@N
(28-04-2014، 21:58)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 21:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسی من اینجا الاق هستم؟!!!

دور از جون الاق!
عممه داره زرتو زرت سپاس میده؟!
توووو عشخخخخ خودمیییی! ^*^
0.0

خربزه
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【113】 ஜ۩۩ஜ 225

سپاس شده توسط ERF@N ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-04-2014، 22:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2014، 21:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاع؟!

من سیر سیر هستم ممنون Confused

یعنی حاضر من بمیرم تو زنده بمونی؟!
 سپاس شده توسط pink lady ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
ستی |:

اخبارو ی دفه میگن |=

گفتی بمیرم برات ! (خطاب به عرفان )

منم گفتم ستی پیش مرگه عرفان بشه :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، pink lady ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان