امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(03-05-2014، 14:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـ....
@_@

فرین !!!!!
خودتی؟
من خواب میبینم؟
چه عجب!!!!
سلام
§__^
خوبی !؟
خیلی وخته ندیدمت ! ^.^

کلاست رفته بالا ما ریزه میزه هارو نمیبینی
Big Grin
من غلط کنم باکلاس بازی دربیارم!!!!!
گفتگوی آزاد نسخه116 55

سپاس شده توسط [ niki ]
آگهی
(03-05-2014، 14:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ |:

کسی پارمی رو ندیده ؟|:

یکی باهاش کار داره اونم می خواد نویسنده شه |:

عایا پارمیدا مدیره -_-

هلنی تو که خودت میدونی حرف حرفِ مدیراس ^_^

پارمیدا علکی جو میده ا:
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(03-05-2014، 14:16)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:15)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی CLASH OF CLAN بازی میکنه؟

تو ^____________________^
جدی گفتم....
 سپاس شده توسط First Star
(03-05-2014، 14:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 13:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون دخدره که اینجا بود؟

ن ^______^

اقا من مغزم نمیکـــــشه!
بگــــو دیگه!

حامد |:
انقد بچه سوسوله تا یچی میگی میزنه زیر کریه |:
حال میده دعواش بکنی
Big Grin
اخــــی!

اون گناه دارع!

نکنیــآ!

سوسولم نیس...

فقط بچه آرومیه...

همه که مثل ما لاشی نیستن!

حال میده
اوخی...
همش فک میکنم مامانشم |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(03-05-2014، 14:15)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قبلا تو تبلت زده بودم ولی بازی نکرده پاکش کردم .|:

نوش پسر خالم شد |:

همش اون باز می کرد |:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(03-05-2014، 14:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:16)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی گفتم....

حرفامو جدی نگیرید ^___________^

من امروز خل شدم ^_____________^

تاثیر نمره ی عربیمه واسه اولین بار نمره کامل گرفتم ^___________^

چه حس خوبیه ^_______________^
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، MOHSENEBRAHIMI
(03-05-2014، 14:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:03)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ^______^

اقا من مغزم نمیکـــــشه!
بگــــو دیگه!

حامد |:
انقد بچه سوسوله تا یچی میگی میزنه زیر کریه |:
حال میده دعواش بکنی
Big Grin
اخــــی!

اون گناه دارع!

نکنیــآ!

سوسولم نیس...

فقط بچه آرومیه...

همه که مثل ما لاشی نیستن!

حال میده
اوخی...
همش فک میکنم مامانشم |:
برو دیگه|:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(03-05-2014، 14:18)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قبلا تو تبلت زده بودم ولی بازی نکرده پاکش کردم .|:

نوش پسر خالم شد |:

همش اون باز می کرد |:
شاخ ترین بازی سال :ag54:

(03-05-2014، 14:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 14:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی گفتم....

حرفامو جدی نگیرید ^___________^

من امروز خل شدم ^_____________^

تاثیر نمره ی عربیمه واسه اولین بار نمره کامل گرفتم ^___________^

چه حس خوبیه ^_______________^
عربی دوم دیگه کاری دار؟
 سپاس شده توسط First Star
فکرشو بکن ..
همه ی کسایی که ناراحتن آروم کنی ..
نزاری کسانی که تنهان احساس تنهایی کنن ..
دلداریشون بدی ..
قُربون صدقه بری ..
ولی آخرش وقتی بهشون احتیاج داری دوروبرت خالی باشه ..
دافظ ..(!!!!!!!)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، F A R ! N ، [ niki ] ، ツClas$i☪ J☯ ツ
اه ینی حالم از 1 شنبه بهم میخوره با این معلم قرعان کوفتیمون کلاس داریم >__________<

میخواد امتحان بگیره ! ک×اف×

کاش فردا این قیافه نحسشو نمیدیم!
گفتگوی آزاد نسخه116 55

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان