03-05-2014، 11:27

سرمربي رئال مادريد با اعلام اين که ديدار فينال ليگ قهرمانان برابر اتلتيکو بسيار پيچيده و نزديک خواهد بود، مي گويد از اين که در بزرگ ترين باشگاه فوتبال جهان مربيگري مي کنم خوشحالم.
رئال مادريد و آتلتيکو مادريد شنبه، سوم خرداد فينال ليگ قهرمانان اروپا را در شهر ليسبون پرتغال برگزار خواهند کرد و براي اولين بار دو تيم از يک شهر ميزبان بزرگترين تورنمنت باشگاهي جهان هستند.
به نقل از ايسنا، کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد درباره حريف تيمش در ليگ قهرمانان اروپا، گفت: فکر ميکنم اگر چلسي به فينال راه مييافت بازيکنان اين تيم تجربه بيشتري نسبت به آتلتيکو مادريد داشتند. اما انگيزه کمتري نسبت به اين تيم اسپانيايي دارند. چلسي و آتلتيکو مادريد هر دو تيمهاي شايسته اي بودند، اما تيم مادريدي شايسته حضور در فينال بود. آنها بهتر بودند و به فينال راه يافتند. اکنون همه در مادريد خوشحال هستند.
کارلتو در ادامه گفت: در فينال هيچ تيمي نسبت به تيم ديگري برتري ندارد. فينال ها هميشه بازيهاي پيچيده اي هستند. خصوصا برابر تيمي با انگيزه مثل آتلتيکو مادريد. قطعا بازي با آتلتيکو مادريد سختترين بازي ما در اين فصل خواهد بود و به هيچ وجه مشخص نيست که چه تيمي قهرمان ليگ قهرمانان اروپا ميشود.
سرمربي ايتاليايي رئال مادريد در ادامه گفت: وقتي دري پيش روي شما بسته ميشود، دري بزرگتر باز خواهد شد. اين همان اتفاقي است که براي من رخ داد. اما ميخواهم تاکيد کنم که در چلسي مثل يک پادشاه با من برخورد شد. لحظات تلخ و شيرين زيادي با چلسي داشتم، اما به آن لحظات فکر نميکنم. خوشحالم که اکنون سرمربي تيم بزرگي همچون رئال مادريد هستم.
کارلو آنچلوتي در ادامه گفت: اکنون در بزرگترين تيم جهان مربيگري ميکنم و ميخواهم تا جايي که ممکن است براي آنها افتخار کسب کنم. فوتبال چيزهاي زيادي به من داده است و مهمترين موضوع در فوتبال اين است که از بودن در جايي که هستي لذت ببري. از اين که پس از 12 سال تيم به ليگ قهرمانان اروپا راه يافته است، خوشحالم و البته کمي محافظه کار. اکنون ميخواهم همراه با رئال مادريد قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کنم.
رئال مادريد که تلاش ميکند سه گانه فوتبال اروپا را کسب کند در هفته سي و ششم ليگاي اسپانيا برابر والنسيا قرار خواهد گرفت.