امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(03-05-2014، 17:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:07)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:05)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(بکنن) چی ؟؟ :|

این شخص فعله-___-

بهله :|
متوجه شدم :| منحرف الدوله :|

تقلیـد کـآر :/ دولـهـ رو مـن میگـم -_-

هاع!!؟؟O_O

گـُف مـنحـرفـ الـدولهـ -_-

مـن ایـنو میگـم -_- چقـد زودـ حـرفـآم خـَز میشـهـ .. Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(03-05-2014، 17:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:07)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:05)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت کردن +18 هست آیا؟

این شخص فعله-___-

بعد به من میگن منحرف>___<
مگه نیستی -_-

(03-05-2014، 17:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شخص فعله-___-

هاع!!؟؟O_O

گـُف مـنحـرفـ الـدولهـ -_-

مـن ایـنو میگـم -_- چقـد زودـ حـرفـآم خـَز میشـهـ .. Sleepy

اینو مهراوع ب من یاد دادع :|

البته شما هم تاثیر داری (:
(03-05-2014، 17:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شخص فعله-___-

بی ادب |:

از ی زاویه دیگ بببین (((((((((((:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(03-05-2014، 17:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیرم آیسان ^_^

به خاطر یه آدم نفهم دیگه نمیرم /:

باشه میفرستم رنگیشم دارم ولی قشنگ نیس |:

آفرین نورا ^_^

منم /: ..

هردوتاشو بفرست -_-

(03-05-2014، 17:05)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ....کی با من دوس میشه؟Sad

فرزام عرفان دوتا کِیس خوبی هستن :|

زن هم ندارن (:

بچه ها بدویید :|

ی کِیس خوب -_-

جمره جون من از طرف اونا ازت میپُرسم اسمت و سنت ؟! :|

خانوادت کیان!؟ -_-

کجا زندگی میکنی :|

خونه داری !؟ .. بابات پولداره !؟ -_-

(03-05-2014، 17:09)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های...^_________________________^
به همه Sleepy

سلـام (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 83
 سپاس شده توسط First Star ، Alijah-1994
(03-05-2014، 17:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:10)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شخص فعله-___-

بی ادب |:

از ی زاویه دیگ بببین (((((((((((:

زاویه دید اول مهمه :-!
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
کی با من دوس میشععععععععععععععععععع؟
نیگا اونقد بدبختم ک کسی اینو نیگا هم نمیکنه
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
(03-05-2014، 17:10)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:08)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2014، 17:05)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا تازگیا بیشور شدی. مرضیه خانوم توهم.

خب خب من برم خدافظ بچه ها

اوا :|

واس چی :| ؟؟

نظر شما مهم نیس دلارام خانوم -_-

هر وخ گفتن ع* بپر وسط بگو من -_-

وا چرا شما ها تازگیا بی جنبه شدین میترا جونم شوخی کردم ما قبلا دوس بودیما.

O_o !!!

الان داری منو خر میکنی :| ؟؟

واخها :| ؟؟؟ نمیدونم :{
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=105529
 سپاس شده توسط First Star ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
سلآمــــــــــــ
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Alijah-1994
(03-05-2014، 17:12)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی با من دوس میشععععععععععععععععععع؟
نیگا اونقد بدبختم ک کسی اینو نیگا هم نمیکنه

نیگا :|

کور هم هستی شُکر خدا :|

بهت میگم فرزام عرفان میخوان بات دوست بشن (:

ولی روشون نمیشد گُفتن من بیام پا در میونی بکنم (:

پیام قبلیه منو ببین (ـ_ـ*)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 83
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان