امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(04-05-2014، 15:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگهه اون دو جنسه اس پس اون ژاپنای چشم تخم سوسکی چی ان؟!-_-

هم آرایش میکنن هم ابرو بر میدارن هم موهاشون رو صورتی میکنن -_-

آهنگ all the matters جاستین محشره♥_♥ و الان هم 20 سالش شده و صدا و قیافش دخترونه نی !!

سیبیل داره^_^ بعدشم اصن مگه فقد اسم اون جاستینه؟!

جاستین تیمبرلک هم داریم که نفسسس منههه !! ^_^

خدافس !! -_-

صد بار گُفتم بازم میگمممم مینووو آرایش نمیکنه جیغغغغغغغ >_< ب هیشکی نمیگی انگار جاستین خدادای پوست و چشمش همینه :|

جاستین هم آرایش میکنه -_-

من جاستین تیمبرلک رو خو آرع دوسش دارم عاشقشم ولی خو اون تیمبرلکه اون جاستینه میفهمی که!؟ :|

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 142
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
آگهی
(04-05-2014، 15:23)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 15:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم مونده از خضعولات یه کافره بی دین بی خدا پند بگیریم. البته طبیعیه چون هنوز عقلت نمی رسه سنت کمه از این چرت و پرتا دوست داشته باشی:|

خیلی شر و ور تلاوت میکنی o_O

میخوام برم تو بسیج ثبت نام کنم‎^___^‎
 سپاس شده توسط Wanton
(04-05-2014، 15:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگهه اون دو جنسه اس پس اون ژاپنای چشم تخم سوسکی چی ان؟!-_-

هم آرایش میکنن هم ابرو بر میدارن هم موهاشون رو صورتی میکنن -_-

آهنگ all the matters جاستین محشره♥_♥ و الان هم 20 سالش شده و صدا و قیافش دخترونه نی !!

سیبیل داره^_^ بعدشم اصن مگه فقد اسم اون جاستینه؟!

جاستین تیمبرلک هم داریم که نفسسس منههه !! ^_^

خدافس !! -_-

غرب زده :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
اصن من دیگه خواننده ی خارجی دوست نمیدارم :| .
 سپاس شده توسط Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
من ک ترکیه ای گوش میدم .....کجا زده ام؟
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
(04-05-2014، 15:29)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک ترکیه ای گوش میدم   .....کجا زده ام؟

تو رو خدا زده :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-05-2014، 15:27)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غرب زده :|
معلممون بهم میگه تهاجم فرهنگی :|

(04-05-2014، 15:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من دیگه خواننده ی خارجی دوست نمیدارم :| .
چون اون یه چی گفت تو این حرف رو زدی؟!-_-

چقد زود اجازه میدی ملت افکارشون رو بت تلقین کنن -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
(04-05-2014، 15:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع من ب اون چیکا دارم اصن!؟ :|

باس خاطر اینکه همشون آرایش میکُنن :|

هرکی رو بخوام دوست بدارم ی دلیلی دارن که مسخرشون کنن ولی ایرانیا و مخصوصا رپرا نع آرایشی نع چیزی خالص خالص از درون و باطن :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ترکیه ای دوس داری؟
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
5ساحل باور نکردنیـ
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
(04-05-2014، 15:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 15:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع من ب اون چیکا دارم اصن!؟ :|

باس خاطر اینکه همشون آرایش میکُنن :|

هرکی رو بخوام دوست بدارم ی دلیلی دارن که مسخرشون کنن ولی ایرانیا و مخصوصا رپرا نع آرایشی نع چیزی خالص خالص از درون و باطن :|

بس که بعضی از ایرانیا بی فرهنگن دیگهه -_- تا میبینن یه خواننده در حال پیشرفته مسخرش میکنن !! -_-

ایرانیا آرایش نمیکنن؟!|:

آهنگ های رپ رو نمیتونم درک کنم !! من میخوام با یه آهنگ حال کنم نه مغزم رو متلاشی کنم !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان