امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(04-05-2014، 15:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نعO_O‏ لینک بده.___.

الان باز چن تا بچه بیگناهو تلف میکنی ! گفتگوی آزاد نسخه116 144

تو گوشیم دارم ، بعداً آپ میکنم واست ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
میشه اینو ب اینگلیسی ترجمه کُنیید بچه ها /: دارم مشق زبان مینویسم یادم نمیاد چیزی :|

آیا شیرینی پز به مرد جوان پایِ کُهنه داد :| ؟! منظور از پای ینی کیک :|

خیلی ممنونم از کمکتون ..

بدرود ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 144
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-05-2014، 15:52)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 15:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نعO_O‏ لینک بده.___.

الان باز چن تا بچه بیگناهو تلف میکنی ! گفتگوی آزاد نسخه116 144

تو گوشیم دارم ، بعداً آپ میکنم واست ..

عکساش از اون خوباست یا نع؟‎گفتگوی آزاد نسخه116 144
هآي برو بچ (=
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-05-2014، 15:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟! ..

فک کنم از ریحانا و امینم خوشت بیاد !

توی اینستا یا توییتر؟! ..

من ریحانا رو زیاد دنبال نمیکنم !

ریحانا ، امینم ، مایلی ، کتی پری ، تیلور ، اَدِل ، برونو مارس ، 1D ، شکیرا و ...

تا حالا به کسی نگفته بودم ! گفتگوی آزاد نسخه116 144

ــــــــــــــــــــــ

من دیدم صفحه ایتالیای ریحانا گذاشته بود ولی با سانسور !
(04-05-2014، 15:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه اینو ب اینگلیسی ترجمه کُنیید بچه ها /: دارم مشق زبان مینویسم یادم نمیاد چیزی :|

خیلی ممنونم از کمکتون ..

بدرود ..

did the ghannad give old pie to the young man?گفتگوی آزاد نسخه116 144
(04-05-2014، 15:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنونم از کمکتون ..

بدرود ..
I'm doing my English home work.I can't remember anything

Did the old man give to the young man old pie ??

thanks for ur help

bye
(04-05-2014، 15:55)seviUroom نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هآي برو بچ (=

سلام
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
سـلـآم ^.^
فاطی من حال ساده خواستم تو گذشته بهم گفتی درضمن من شیرینی پز گفتم تو گفتی مرد پیر /: :|

خیلی دلت میخواد من برم؟! :|

(04-05-2014، 15:56)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریحانا ، امینم ، مایلی ، کتی پری ، تیلور ، اَدِل ، برونو مارس ، 1D ، شکیرا و ...

تا حالا به کسی نگفته بودم ! گفتگوی آزاد نسخه116 144

ولی من تُ لیست آهنگ هایی که داده بودی دیده بودم و قدیما وان دای و شکیرا رو بهم گُفته بودی :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 144
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان