امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(04-05-2014، 15:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکساش از اون خوباست یا نع؟‎گفتگوی آزاد نسخه116 145

آره ! گفتگوی آزاد نسخه116 145
آگهی
(04-05-2014، 15:56)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 15:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا؟! ..

فک کنم از ریحانا و امینم خوشت بیاد !

توی اینستا یا توییتر؟! ..

من ریحانا رو زیاد دنبال نمیکنم !

ریحانا ، امینم ، مایلی ، کتی پری ، تیلور ، اَدِل ، برونو مارس ، 1D ، شکیرا و ...

تا حالا به کسی نگفته بودم ! گفتگوی آزاد نسخه116 145

ــــــــــــــــــــــ

من دیدم صفحه ایتالیای ریحانا گذاشته بود ولی با سانسور !

وان دی؟! O_o مایلی ؟! کیتی؟! بت نمیخوره :|

وان دی کارهای اولشون خیلیی بچه گونه بود ولی آخرین آلبومشون محشر بود !!

(04-05-2014، 16:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی من حال ساده خواستم تو گذشته بهم گفتی درضمن من شیرینی پز گفتم تو گفتی مرد پیر /: :|

خیلی دلت میخواد من برم؟! :|
چرا من اونو مـرد پیر خوندم؟! |||:

تو گفتی داد !! ینی گذشته اگه بود میدهد ینی حال ساده

Does the baker give an old pie to young man ??

نه !! -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
آق عرفان اون عکسه تو امضات کیه؟
■پُستـ هایِ اَخیرَمو بِبینید◄
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
5ساحل باور نکردنیـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سفر به مکان هایی که مثل خوابهـ 
بزرگترین دیزنی لند دنیا
10تا از ناشناخته ترین جاذبه هایِ جهان
(04-05-2014، 15:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه اینو ب اینگلیسی ترجمه کُنیید بچه ها /: دارم مشق زبان مینویسم یادم نمیاد چیزی :|

آیا شیرینی پز به مرد جوان پایِ کُهنه داد :| ؟! منظور از پای ینی کیک :|

does the cook give to the young man an old pie ?

زمان حال خواستی دیگه ؟

یه چیزی توی همین مایه ها ..

(04-05-2014، 16:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Do the baker give an old pie to young man ??

Do واسه چی اوردی ؟ :|

سوم شخص مفرد Does استفاده میشه ! گفتگوی آزاد نسخه116 145
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-05-2014، 16:06)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 16:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Do the baker give an old pie to young man ??

Do واسه چی اوردی ؟ :|

سوم شخص مفرد Does استفاده میشه ! گفتگوی آزاد نسخه116 145

از روت تقلب کردم درستش کردم !! Angel

حواسم نبود خو :|

ولی من درست تر گفتم !!
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
بســـم الله الرحمن الرحیم..... O-o
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=97766
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=118884
.
.
این دوتآ ی نآم کآربری دآرن(:
اما این 2تآ 1 نفر نیستن! این 2 تآ 2نفرن O-o
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-05-2014، 16:06)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 15:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه اینو ب اینگلیسی ترجمه کُنیید بچه ها /: دارم مشق زبان مینویسم یادم نمیاد چیزی :|

آیا شیرینی پز به مرد جوان پایِ کُهنه داد :| ؟! منظور از پای ینی کیک :|

does the cook give to the young man an old pie ?

زمان حال خواستی دیگه ؟

یه چیزی توی همین مایه ها ..

ممنون !

جوابش درسته؟ No he does not.he gives to the young man the fresh pie

چرا من اونو مـرد پیر خوندم؟! |||:

Does the baker give an old pie to young man ??

نه !! -_-

:| .. نع من حال میخواستم .. اه اه حالم از کانون بهم میخورهه -_-

همینهه درستههه (:

دستت درد نکنه ^_^

مرسی کُلی V:

حالا جوابش رو ببین درسته؟

No he does not.he gives to the young man the fresh pie
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 145
 سپاس شده توسط Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-05-2014، 16:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من درست تر گفتم !!

دلتو نمیشکنم ! گفتگوی آزاد نسخه116 145
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-05-2014، 16:13)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 16:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من درست تر گفتم !!

دلتو نمیشکنم ! گفتگوی آزاد نسخه116 145

قناد میشه baker نه cook !! |: قبول کن من درست تر گفتم ..
 سپاس شده توسط Wanton
میگم حوابش درسته!؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه116 145
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان