امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(04-05-2014، 19:04)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 19:02)☻☻ sina ☻☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی دیدی خودت!

من به اینا کاری داشتم

آخه من به این مرضیه چی بگم

مرضیه کجاتو بزنم آخه

مگه من جاتو تنگ کردم

بشین چرختو بزن
اینقد خاطره هایی که باهات داریم خوشه که نگو!
هومم...
میخوام بدونم اَ کـــی ایـــن فـــآطی شده قـــآضی !!!
خانم قاضی فاطی!
چه باحال!
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Brooklyn Baby ، Roxanna
آگهی
سلام (:
 سپاس شده توسط pink lady ، ~~SARA:HIVA~~ ، RєƖαx gнσѕт ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Roxanna ، First Star ، ✘v!☻lent girl✘
(04-05-2014، 19:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ادم تازوارد-_-

Welcome

ShyShyShy
 سپاس شده توسط pink lady ، ~~SARA:HIVA~~ ، Roxanna
سلاممممم

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Roxanna ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(04-05-2014، 19:04)☻☻ sina ☻☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 19:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 18:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 18:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 18:55)☻☻ sina ☻☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرررری

اهوووو!

احترامتو نگهداشتما بت هیچی نمیگــــم!

فــــلن تو اضـــآفـــی!

هررررری!

کیــآ!
ول کن دُخــی!
اه ..

پووف...

بـــآشــه...

(04-05-2014، 18:58)☻☻ sina ☻☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 18:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 18:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــَ من میرم ..!
بـــــــــــــــآی همگی-_-

پلــــــــــــــــــــــــــیز!

دونـــــت گـــــو!

Please go and put on looks

انـــــد یــــو پلـــــیز دونـــــت زر|:

کشته مرده ی این زبونتم

میشه بگی کجاییه؟!؟!؟ SmileSmile

اینگلیس،فـــآرسی،عربـــی|:
چــــ لدفــــی برا تو داره که میپرســی؟؟؟
میخــــوام بدونم؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Roxanna
(04-05-2014، 19:06)☻☻ sina ☻☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 19:04)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 19:02)☻☻ sina ☻☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی دیدی خودت!

من به اینا کاری داشتم

آخه من به این مرضیه چی بگم

مرضیه کجاتو بزنم آخه

مگه من جاتو تنگ کردم

بشین چرختو بزن
اینقد خاطره هایی که باهات داریم خوشه که نگو!

لذت خاطرات به تلخیشه

هــع ..!
آخـه سینــآ چرا اینجوری میکنی برادرِ من؟
یه حساب درست حسابی بساز اجازه بگیر از صابر بگو آدم شدم|:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Roxanna
من اینجا در حال حاظر فقط دونفرو خیلی دوس دارم خودشون میدونن^__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه116 169

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، Roxanna ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هی این مونا چه خوشگله ( چشش بزنم ) SmileSmile
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(04-05-2014، 19:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرا ؟! ..

بخون |:

من حقو به آیسان میدم -.-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=105307&pid=1844765#pid1844765
 سپاس شده توسط Roxanna ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مَهتـابو ندیدین؟
هوف قرار گذاشته بودم باش|:
 سپاس شده توسط Roxanna ، First Star ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان