امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه116

(04-05-2014، 20:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ(:
لب تاپ چیه آی کیو ها|:
با تبلت اومدم|:

فرقـــی نداره ایکیو!
مهم اینه به برق وصل نیستی!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(04-05-2014، 20:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ(:
لب تاپ چیه آی کیو ها|:
با تبلت اومدم|:

یه جماعتی درگیر ورود تو شدن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
آقا تــسلــیم <: سپـآس مـیدَم |:

بــدید >_<
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(04-05-2014، 20:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخون تیلورو فاطی^_^

هیییی من با آهنگای تیلور زندگی کردم ..

کدوم یکیش رو بخونم؟!(:

(04-05-2014، 20:15)☻☻ sina ☻☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی کیو حتما لب تاب داره دیگه
لب تاب نه ؛ لپ تاپ !!

(04-05-2014، 20:15)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -___-

بخند میخوام بت جـایزه بدم : )

(04-05-2014، 20:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لب تابش شارژ داره باهوش!
اینطوری میخوای امتحان تیز هوشان بدی؟

عاقا خب چیکار کنم گفتم حتما مث مال منه -_-

واس من بدون شارژر 5 دیقه دووم میاره !! اندازه ی تراکتور هم صدا میده :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، RєƖαx gнσѕт ، ( lιεβ )
(04-05-2014، 20:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ(:
لب تاپ چیه آی کیو ها|:
با تبلت اومدم|:

فرقـــی نداره ایکیو!
مهم اینه به برق وصل نیستی!

آی کیو الان هیچی مهم نیس چون برقا اومده|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ( lιεβ )
(04-05-2014، 20:16)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2014، 20:15)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -___-

:V
چطوری ؟-_-

مرسی تو چطوری؟ :>
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
خب /:

باید بگم رسماعاشق این آواتارمم ♥_♥
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ( lιεβ )

خخخخخخ(:
لب تاپ چیه آی کیو ها|:
با تبلت اومدم|:

اونم مثل لب تابه دیگه

در کل الان تو خونه برق دارین؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(04-05-2014، 20:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -___-

دَقـیقا چــَن تـآ پــروفـآیل دآری !؟ |:

:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه116 190
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
من اینجا چند نفرو دوس دارم خودشون بگن^_^
^__^

گفتگوی آزاد نسخه116 190

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، First Star ، ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان