امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(05-05-2014، 17:59)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم^_^

سلام

سیلوم تآرخی
اون آهنگآ رو دانلود کردم عآآآآآآآآآلی بودن
آهنگآی دیگه نخوندع بهم بدی پیلیز-__-
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
آگهی
(05-05-2014، 18:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:56)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه داداش ستی میاد منم میام :|
to beri mnm miram :>>>
=))

میری !؟ ..

من ی چی گُفتم حالا مُطمئن نیستم ک برم ..

من امتحان دارم .

س شنبه روز پدر هم هس :|

(05-05-2014، 17:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بیا میاتش او از خداش ^_^

:| واقعنی؟! ..

ارع تنهایی نمیتونم بیام باس گودزیلا هم بیاد>_<
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 8

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-05-2014، 18:01)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف
مرسی اوا نسخه زدی
اول نشدیم اخرConfused

میخوای یه کاری بهت یاد بدم همیشه اول بشی؟؟؟؟؟

اول نشدی دوم رو شاخشه؟!؟!؟!

بگم؟
بگو
اول شدن گفتگو ینی اول شدن در المپیک2016برزیل:cool:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 8

سپاس شده توسط ☻☻ sina ☻☻
(05-05-2014، 17:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان بیجور ت بخاطر داداش ستارع میای ب خاطر من نمیای؟-_-
اواعه خر ت بخاطر ایسان میای بخاطر من نمیای-_-؟
خعلی بدید-_-
na na na na na EEEE migam na na na na

ino goftam monshim yekam khastegish dar bere :|

aysan bas biai age man rsftam >_<
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 8
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-05-2014، 17:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

esme to unvar chie? |:

emzaie dokhtaramo gozashi :>>>>>

آوا واقعنی نمیدونی؟! :|

๑NemesIsS๑ <~~

هومم آرع :| هروقت اومد برش میدارم /:

(05-05-2014، 17:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خعلی بدید-_-

نع باو رژی من شوخی کردم خره :| ..

خُ من خجالتیم این یک دومن جایی که برا بار اول میخوام برم با استرس میرم بعدشم امتحان دارم بعدشم روز پدر هم هس :|

ی چی /: فراس یا هفته ی دیگه ؟! :|||||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 8
 سپاس شده توسط melodi+
(05-05-2014، 18:01)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:59)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم^_^

سلام

سیلوم تآرخی
اون آهنگآ رو دانلود کردم عآآآآآآآآآلی بودن
آهنگآی دیگه نخوندع بهم بدی پیلیز-__-

خیلی ازش دارم Big Grin
 سپاس شده توسط Roxanna
(05-05-2014، 18:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 18:01)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 17:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف
مرسی اوا نسخه زدی
اول نشدیم اخرConfused

میخوای یه کاری بهت یاد بدم همیشه اول بشی؟؟؟؟؟

اول نشدی دوم رو شاخشه؟!؟!؟!

بگم؟
بگو
اول شدن گفتگو ینی اول شدن در المپیک2016برزیل:cool:

یاهو داری؟

اگه یاهو نداری جیمیل هم خوبه

ولی یاهو بهتره
هفته ی دیه^-^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، First Star
(05-05-2014، 18:02)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خعلی بدید-_-
na na na na na EEEE migam na na na na

ino goftam monshim yekam khastegish dar bere :|

aysan bas biai age man rsftam >_<

هوممم تو موقعیت حساس قرارم نده آوا :|

نمیدونم بیام یا نیام دو دلم .. -_-

بیاممم ب نظرتون؟! /:

(05-05-2014، 18:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع تنهایی نمیتونم بیام باس گودزیلا هم بیاد>_<

اوخییی :| ..

وللش .. من نمیام -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 8
 سپاس شده توسط pink lady
انگلیسی ننویس اوا
خود مدیرا میان میگن چرا فینگلیشی مینویسی
ولی خودشون...Dodgy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 8

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان