امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(05-05-2014، 19:30)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب
این چی؟
اهورا این چی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.paroos.com/do.php?imgf=1399307390211.jpg

o.O یـآ خـدا ..
ایـن کـه بـدتره .. |:
آگهی
(05-05-2014، 19:29)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:21)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.. |:

منحرفی در این حد ؟ |:

آخه خواهر من به کجا چشتو دوختی؟ ((:

من اصن منحرف نیستم..
خدایی منو میشناسن:|
ولی این چشم های شیطانی ناخوداگاه میرن دیه(:

عمرا ً

اهورا ؟ تو اصن میدونی منحرفی چیه ؟

اصن با کدوم H مینویسنش ؟

منحرف م دارع ؟ ((:

مراقب چشات باش تو چنگال نره!!

بزنم به تخته نظر نخوری اجی ^_^

ن نمیدونم
من خیلی چشم و گوش بستم:|
تخته دو رو من نیس...
تو بزن!(:
ن مراقب چشام عادت کرده..تازه این چیزا براش عادیهBig Grin

باش (:

تق تق ^_^

یه جور میگی عادیه انگار گربه سر راه میبینه !!

فوق حالت تو : :183:14k495

این تو بودی در سه حالت مختلف تو عمرت

از کجا میدونی نمیبینم؟(:
هه..
اشتب میکنی خواهرم
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
میخوام از این جا برم یه جای دیگه ؛ که نبینم روی تو رو یه بار دیگهه !!

سوگند محشرههههه^_^ !!
(05-05-2014، 19:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم نمیخوام فـاز منفی بدم (: بعدا واست تعریف میکنم فعلا بزار یکم شاد باشیم !! ^_^

بهتری از دیشب؟! اون قضیه چیشد ؟! ..

از دیشب؟! ..

تعریفی نی .

هیچی پ.خ داد گُفت چت بود دیشب چرا یهو هار شدی ..

من دوستامو امروز باهاشون دعوا کردموو مشکلت بامن چیه و اینجور حرفا ..

آخرش آشتی کردم :| ولی بهش نگفتم مشکلم چیه /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 27
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-05-2014، 19:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:25)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:22)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:18)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:16)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـوخـیدَم <: فـردا قـراره بـآ خـانومـمون بریم آب بـآزی ^_^
خـیسـش کردیم دفـعه قـبل |:

نع بیا شوخی نکن!!

کف گرگی میومدم روت ^_^

با خانومی ؟ |:

هعی وای من |:

خجالت بکش !! _-_

نوچ نوچ ^_-
خـانوم ورزش <:
خـانوم خـودمـون نمـیاد <:
آرع {:
دفـعـه قبـبل زدیم خـیسش کردیم |:

حـالا خـآنوم خـودمون
بـا اونـم آب بـآزی کـردیم |:
بـآهـآش وآلیبـآل،وســطی،بـسـکت |:
بـازی کـردیـم |:

خخوش به حالتون با اون خانومتون |:

ما فوق خیلی انجام بده با تاب میاد بسکتبال اونم دیگهیه بار شاهکار کردیم !! |:

چن سالشه ؟
نمـیدونـَم |: ..
رآسی پـیداییدم <:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=105125

باش الان میسرم ^_^

وبکممو باز کردم :\

از یه دیوونه بازیی دارم در میارم که الاغ مست اینکاررو نمیکنه :\

بازم جو گاز گرفته
(05-05-2014، 19:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:30)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب
این چی؟
اهورا این چی؟
http://up.paroos.com/do.php?imgf=1399307390211.jpg

o.O یـآ خـدا ..
ایـن کـه بـدتره .. |:

نسبتا خوبه:|
ولی زیاد از فیسش خوشم نمیاد
فاطی کلیپ سوگند رو میخوای من دارمش .. !؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 27
اهورا ت واقعن ایسانو میرسونی؟-_-
(05-05-2014، 19:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 19:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی((:

اهـورا ^_^ !! (:

خوبیییی؟!

(05-05-2014، 19:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ فاطیییووووو ^_^

:| چیشُد!؟ ..

هومم ول کُن حال منو ..

هوممم نمیخوام فـاز منفی بدم (: بعدا واست تعریف میکنم فعلا بزار یکم شاد باشیم !! ^_^

فاطی((:
بد نیستم
تو خوبی؟
(05-05-2014، 19:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دیشب؟! ..

تعریفی نی .

هیچی پ.خ داد گُفت چت بود دیشب چرا یهو هار شدی ..

من دوستامو امروز باهاشون دعوا کردموو مشکلت بامن چیه و اینجور حرفا ..

آخرش آشتی کردم :| ولی بهش نگفتم مشکلم چیه /:

خخ با دوستاش؟!V: با خودش دعوا کرده؟!V: خیلیی اوسکوله !! Big Grin

خب خوبه دیگه آشتی کردید !! (:

اگه بحثش شد دوباره مشکلت رو بهش بگو تا راحت بشی !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان