امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(05-05-2014، 21:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 21:05)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:57)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو محسن؟
تو هم یه زمانی بودی ^__^

خفه -_-
تو ....  ..... چپه :ag54:

حقیقت تلخه

صاف میکنم سیخونکی میاد!!
دوس داری؟>

جفتک میام روتااا

کوققت
آگهی
(05-05-2014، 21:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 21:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض میای پ؟

کـآش دخی پسـر قـآطی بـود |: مث پـآرتی |: واییی چ حـآی میـده ^ـــ^

استغفرا.. تسبیـح مـن کـو |: -___- !!

نمیدونم باس فک کنم ! آیسان اینا میان یا به شوخی گفتن ؟ |:
ستارع و اوا میان ولی ایسان فک نکنم:|

مامانـت نمیگـهـ این غریبـهـ هـآ کیـن ؟ |:
باو مامانه من از بین این همه ادم شمارو از کجا میبینه؟:|
حالا اگ دیدم میگم دوسای مجازیمن:|
ب بابام گفتم بابام اجازه داده دیه مامانمو چیکار دارمBig Grin
 سپاس شده توسط Dead Silence
رژژژژژژژژی دع بگوو
وسط شوهر دادن دخدر من حرفای خاک بر سری نزنید

عرفی مردی؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(05-05-2014، 21:07)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 21:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 21:05)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:57)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:55)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه -_-
تو ....  ..... چپه :ag54:

حقیقت تلخه

صاف میکنم سیخونکی میاد!!
دوس داری؟>

جفتک میام روتااا

کوققت
پاشو برو ی لیوان اب بخورkaffe2
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(05-05-2014، 21:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 21:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 21:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریض میای پ؟

کـآش دخی پسـر قـآطی بـود |: مث پـآرتی |: واییی چ حـآی میـده ^ـــ^

استغفرا.. تسبیـح مـن کـو |: -___- !!

نمیدونم باس فک کنم ! آیسان اینا میان یا به شوخی گفتن ؟ |:
ستارع و اوا میان ولی ایسان فک نکنم:|

مامانـت نمیگـهـ این غریبـهـ هـآ کیـن ؟ |:
باو مامانه من از بین این همه ادم شمارو از کجا میبینه؟:|
حالا اگ دیدم میگم دوسای مجازیمن:|
ب بابام گفتم بابام اجازه داده دیه مامانمو چیکار دارمBig Grin

دو سال دیگه این تولد مولد گرفتن از سرت میوفته |: ببین کی گفتم |:

الان بچه ای حالیت نی |: من خیلی وقته دیگ تولد نمییگیرم -__-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
منو دق ندع بگووو :\

من تحمل همه چی رو دارم :\

خودزنی میکنماا :\

الـآن عمرا بگی !!
(05-05-2014، 21:06)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 21:04)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:59)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:57)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-05-2014، 20:55)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی تو هم تو هم حرف می زنید من گیج شدم

باش اول رکی را شوور میدیم

عزیزم خودت انتخاب کن مدیر می خوای یا نویسنده؟؟

مدیر-_-

چ نوع مدیری ؟؟

بابات زیاد سراغ داره

هرچی
فقد مدیر بآشع

عرفی دخدرت مدیر می خواد خو

کسی را سراغ داری؟؟؟

آلبرت چطوره؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(05-05-2014، 21:08)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژژژژژژژژی دع بگوو
چ بگم؟:||
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
فعلا.....
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان