امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

فآطمه شمآ اردو کجآ بردن و میبرن، خوآهند برد؟
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(06-05-2014، 13:03)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــلــــآم....
کیا ^_^
خوبــــــــــی؟
چــــه عجــــب!
افــــتاب از این طرف دراومــــده!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(06-05-2014، 13:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:56)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لالالالالابووووق

زمانی که شیوا میخواد سلام کنه ولی میترسه ضایه شه! ^_^

(06-05-2014، 12:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بـــکس ||:

پـسـر خـلهـ |: {!!}
مرضیه ؟! میبینم تو هم از توش دراومدی ^_^

از ت چی ؟ |:
هیچی باو اصطلاح شهرکردی بود! *(^_^)*
منظورم اینه که خوب کمال همنشین در اخلاقت اثر کرده مثه خودم ^_^
بی ادب شدی ^_^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 88

(06-05-2014، 13:10)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــع!
مــآرو که بردن حـــیـــآط مدرســـمون|:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، "K!nd~G!Яl"
نور نوری ^_^ ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=106088

(06-05-2014، 13:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی از دلت میاد بده بیاد *-_-*

پِـری؟!^_^ !! (:

(06-05-2014، 13:07)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرآ به مآ نگفتن؟؟؟؟؟؟Huh
نمیدونم دیهه ولی اگه سراسری باشه همین جمعه اصد !!

(06-05-2014، 13:10)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبرستون بقیع ؛ دم دفتر مدرسه !! (:
 سپاس شده توسط First Star ، ~KiAηA~ ، "K!nd~G!Яl"
(06-05-2014، 13:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:03)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــلــــآم....
کیا ^_^
خوبــــــــــی؟
چــــه عجــــب!
افــــتاب از این طرف دراومــــده!
من سلام می کنم که؟0_0
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(06-05-2014، 13:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نور نوری ^_^ ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=106088

فاطمه عاشقتم وووییی *^_^*

من کلی دنبال عکساش بودم ^_^
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(06-05-2014، 13:06)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:58)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:53)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 12:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین
سلام خوبی؟

یو کی هستی؟ !____!

امیرحسین توئی؟ O_o
0_0پسر شجاع
اره خودمم پس میخواستی کی باشم؟-_-
بعد تو منو از کجا میشناسی؟ 0_0
من چطوری تورو میشناسم؟!
اسمتو از کجا یادم بود؟!
اصن کی نویسنده شدی؟! 0_____0
من؟شمـــــــــــــا؟؟؟نام کاربریت از اول همین بود؟0_0
تو منو از کجا میشناسی؟
یکشنبه ی هفته پیش فک کنم
نه این بود : فریناز289
-____-

نمیدونم ^_^
بذار فک کنم!

آها یه بار فرزاد تعریفتو پیشم کرد -__-
البته خودمم میشناختمت
مگه:امیرحسین @
نبودی ؟

مبارک باشه^_^

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
از همتون متنفرم اااااااااااا ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه هAngrycrying
اوفف این پارمیدایه آتوسایه کی هست برداشته تو بخش من کلی تاپیک میزنه تند تند -_-

بدم میاد !! -_- همشونم قدیمی و تکراریه !! -_-

بره گمشه تو یه بخش دیگههه !! -_-

اصن من فاطی نیستم اگه اون تو آهنگ و موسیقی نویسنده شه -_-

مگر اینکه از رو جنازه ی من رد شه -_-
 سپاس شده توسط First Star ، F A R ! N ، "K!nd~G!Яl" ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان