امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(06-05-2014، 13:40)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:38)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییش ایل گوک کیه؟؟؟؟ هع...!

فک کنم بازیگر فیلم تو زیبایی یا پسران فراتر از گل بود  |:

یکی از این دوتا بید -_-
چرا راه دور میری؟ |:
افسانه جومونگ نقش اول فیلم (خود جومونگ) -_-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 93
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
(06-05-2014، 13:39)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حســــــــــــــــــــین؟؟؟
******** فیلتره!
اره لامصب
با فیلتر شکن برو

ضد حــال اینــــه کـــه:
نـــدارم|:
پووووف...
سلام=/

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
(06-05-2014، 13:39)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ××_××

از گفتگو دیگع بدم میآد .. {ii}

فقد همه مث زنایه ((بووق))((بووق)) غیبت میکنن -_-

شر کم .

زد زیاد .

بی ای
هلن کجا؟؟؟؟ تازه اومدی

اینجا خعلی رو مخمه ... |:

کاری داشتی بیا پـ . خـ |:
(06-05-2014، 13:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:40)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:38)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از این دوتا بید -_-
چرا راه دور میری؟ |:
آخی جومونگ خودمونه؟؟؟
پس تموم شد...!

(06-05-2014، 13:45)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:39)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ××_××

از گفتگو دیگع بدم میآد .. {ii}

فقد همه مث زنایه ((بووق))((بووق)) غیبت میکنن -_-

شر کم .

زد زیاد .

بی ای
هلن کجا؟؟؟؟ تازه اومدی

اینجا خعلی رو مخمه ...  |:

کاری داشتی بیا پـ . خـ  |:
باوشه جیگمل
(06-05-2014، 13:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:39)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حســــــــــــــــــــین؟؟؟
******** فیلتره!
اره لامصب
با فیلتر شکن برو

ضد حــال  اینــــه کـــه:
نـــدارم|:
پووووف...
بی صاحاب >_<چرا من ندارم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 93
من میخواااااااااااااام گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 93
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 93
(06-05-2014، 13:41)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از این دوتا بید -_-
بعله....!

:229::229::229::229:

از کره اطلاعات خواستی به خودم بگو -_-

(06-05-2014، 13:42)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا آخه سونگ هم همونجوری نوشته میشه.
نه اینکه الان همه طرفدار کره شدن فک کردم اینم یکی از اوناست

ههوییـ ....

چون اونا هم آدمن -_-
(06-05-2014، 13:47)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 13:41)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از این دوتا بید -_-
بعله....!

:229::229::229::229:

از کره اطلاعات خواستی به خودم بگو -_-

(06-05-2014، 13:42)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا آخه سونگ هم همونجوری نوشته میشه.
نه اینکه الان همه طرفدار کره شدن فک کردم اینم یکی از اوناست

ههوییـ ....

چون اونا هم آدمن -_-
باشه

دیگه کره ای ها هم معروف شدن
(06-05-2014، 13:45)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=/

صبا !! (:
 سپاس شده توسط ICe Angele
(06-05-2014، 13:44)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از این دوتا بید -_-
چرا راه دور میری؟ |:

هنر گول زنی سونگ ایل گوک :}

خخخخ اصن فیلمش یه وعضیه!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان