امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

از همتون بدم میاد ازتون متنفرم من رو جواب سلام خیلی حساسم ا ا ا ا ا ا ا ا ا ه ه ه ه ه ه ه AngryAngryAngry
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، رکسانا h/2
آگهی
عـَمـو ..
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، رکسانا h/2
(06-05-2014، 18:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 18:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-05-2014، 18:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه هنگامه !

هرطوری ک راحتتتتی |: فقد سریع >_<

خُ از ظهر دارم از همه میپرسم یکی بهم ج نمیدهههه احححححح ..

________________________________________________________________________________​___________________________________________________

درود مُحـمد ! (: خـوبی !؟ ..

خوبم
تو خوبي؟ چعع خبر؟!|:

هیـچ . . . |:

تُ چ خبـر !؟ .. |:

نيست!
 سپاس شده توسط رکسانا h/2 ، Dead Silence
(06-05-2014، 18:53)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همتون بدم میاد ازتون متنفرم من رو جواب سلام خیلی حساسم ا ا ا ا ا ا ا ا ا ه ه ه ه ه ه ه AngryAngryAngry

اوه اوه اوه .. |:

دیـوونـه نـَشــو دُخــتَرَم -_-

اینـجـآ این جـوریی ..

سَلـام مـیدی جـواب نمـیدَن /: ..

برآی هـَمـین مـن یهوووی مـیپرم تُ جـمـع ..
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
(06-05-2014، 18:53)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-______________________________-
توهين!

(06-05-2014، 18:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـَمـو ..

سلام.صبر کن~_&
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
اخه صد بار اینو گفتم
 سپاس شده توسط رکسانا h/2

با این چیزا درس نمیشه |:
باس مث نخود بپری تو صحبتشون به احتمال 5% جوابتو میدن |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط رکسانا h/2
(06-05-2014، 18:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-______________________________-
توهين!

(06-05-2014، 18:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـَمـو ..

سلام.صبر کن~_&
بَرآی چـی o.O ..؟!
 سپاس شده توسط رکسانا h/2 ، Mohammad 77
مرضیه دادم.ببین میتونی بفهمی !!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 110
 سپاس شده توسط Dead Silence
(06-05-2014، 18:57)amaya nanaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه صد بار اینو گفتم
هـَر چـقـدر بـگـی جـوابــتو نمـیدَن ..

مـآ هـَمـه برآی هــَمــین یـهویی مـیپریم تُ بـَحــث /: ..
 سپاس شده توسط رکسانا h/2

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان