امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(07-05-2014، 17:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 17:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 16:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 16:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که کاملا مشهوده! من خودم عنوان میکنم تو میخوای چی رو بگی دیگهBig Grin

دلم میخواد با همین دوتا دستام خفت کُنم :| ..

بی ادب -_-

من میخوام از این به بعد سنگین تر رفتار کنم بعضی ها سواستفادشون گل کرده:|

من سوءاستفاده نکردم تو زیاده روی کردی ..

منم میخوام از این ب بعد بداخلاق باشم :| [چقد تا الـان من خوش اخلـاق بودم :| ]

ببخشید .. -_-

آفرین@__@
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
من میخوام تا دوهفته خوش اخلاق باشم و ب کسی گیر ندم :| ..

شاهد عرفان و احمد و شیوا ..

اینم مُهر و امضا .. !@#$%^*&^%$ :|

تصویب شُد از الـان مهربونم ^_^ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 173
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
(07-05-2014، 17:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 16:58)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ي ارسال ديكه ببينم ويرايش ميكنم-__-احمد؟ععع ميخواستم بكم جذابي ازبسراي شيطون خوشم مياد

احمد و بردن هی هیcry2

اقآ آقا ! Big GrinBig GrinBig Grin

آره بهم نمیآأ ولی سفآرش جدم بود ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 173
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
دارم ازخنده ميتركم خيلي باحاليدخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
حال نمیده اینجا -_-
تف ..
خدافظ -_-
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-05-2014، 17:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآزه تو فیلم رقصآی منو ندیدی ! Big Grin
اون وقت میفهمی چقد شیطونم ! رد دادم من ! Big Grin منو حآمد بآ ابولفضل ! Big Grin

آخ جون بالاخره به آرزو میرسم ! مدیرررررررر ! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احمد من ببینم فیلمتوو!؟ :|

این احمد قدیما خیلی دوست داشتنی تر بود (: پسری بود برا خودش اصن نچ نچ نچ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 173
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-05-2014، 17:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت؟سنگین؟ -_____________-

اصلا با این کلمه منافات دارمp345

(07-05-2014، 17:02)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآزه تو فیلم رقصآی منو ندیدی ! Big Grin
اون وقت میفهمی چقد شیطونم ! رد دادم من ! Big Grin منو حآمد بآ ابولفضل ! Big Grin

آخ جون بالاخره به آرزو میرسم ! مدیرررررررر ! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چه قدر اهدافت کوچیکه*___*

(07-05-2014، 17:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکـی بـآ مـن حـرفـ بـزنـهـ |: .. >_<

من بزنم؟؟
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-05-2014، 17:03)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ازخنده ميتركم خيلي باحاليدخخخ

حیف که نمیتونم فیلم رقصمو نشون بدم !
آبروم میره ! خخخخ من واقعا چه رقآصیمآ ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
(07-05-2014، 17:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال نمیده اینجا -_-
تف ..
خدافظ -_-

سلـام :|

خُدافس |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
قبل اینکه برم یه نصیحت...هرگز عاشق نشین که آخرش فقط دلتون میشکنه........................
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان