امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(07-05-2014، 17:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 17:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـزن |: ..

شپلغ:| ..

(07-05-2014، 17:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفآن پدرم هم اینو بهم میگه ! Big Grin
خدافظ داداش !
نه نشون نمیدم آیسآن ! Big Grin

نشونش بده باو قول میده نترسهSmile

حرکتآم پیش از حد منشوریه آخه ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 175
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
آگهی
(07-05-2014، 17:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 17:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 17:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ داداش !

|: .. من هیـــچ صحبـتی نـدآرمـ |: ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بايداعلام كنم اينجاقرارنيست بهمه حال بده -__^ باريكلاآيسان جيكري طلاي خودمم ماماني فدا^__^عرفان منتظريااا كفتم خوشم ميادن جيزه ديكه خخ_احمدبرام بخ كن بيش خودم ميمونه قول ميدم ^___-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
وایی عرفان ب فیلتر شکن جدید پیدا کردم خیلی خوبه :| نورا بهم داده از اون روز همش فیسبوکم -_-

(07-05-2014، 17:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بايداعلام كنم اينجاقرارنيست بهمه حال بده -__^ باريكلاآيسان جيكري طلاي خودمم ماماني فدا^__^عرفان منتظريااا كفتم خوشم ميادن جيزه ديكه خخ_احمدبرام بخ كن بيش خودم ميمونه قول ميدم ^___-
مامانییی ^_^ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 175
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
(07-05-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی عرفان ب فیلتر شکن جدید پیدا کردم خیلی خوبه :| نورا بهم داده از اون روز همش فیسبوکم -_-

(07-05-2014، 17:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانییی ^_^ ..

اسمش چیه؟ ?ultra
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-05-2014، 17:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میدونم چجوری میرقصی :|

خخخ این احمد برا دخترا خیلی خودشو ناز میکنه وقتی میخوای باهاش صحبت کنی اصن فک نمیکنی که داری با ی پسر حرف میزنی :|

صداشو نازک میکنه خخ ^_^ :|

یادته احمد؟! -_- غزل دلش برات تنگ شده :|

نچ نچ اون روز آخر دعوا شد :|

من یه هنر دارم خو ! Tongue
صدآمو شبیه دخترآ میکنم شفتی ! Big Grin
من دیگه حال حرف زدن ندارم ! Big Grin

نه فیلم رقصمو نشون نمیدم ! Tongue
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
پشت سر من حرف میزنین |:
(07-05-2014، 17:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ داداش !

من خودمم حرفی ندارم:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
منم میخوآم یه کلوب بزنم طرفداری تتلو ! Big Grin
البته پآشآیی و احمدوندُ بیشتر از تتل دوس دارم ! :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-05-2014، 17:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 17:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ داداش !

من خودمم حرفی ندارم:|

خسـتهـ نبـآشـی دَر حـده لـآلیگـآ |: ..

شپلـغ |: ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان