امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(07-05-2014، 19:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:50)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروود ^ــــ^

سلام فاطمه ^_^

خوبی؟ (:

مـرسی خـآنومـــــــی !

نمیشـه گُف خوب امـآ .. بد نیستـم !

تو خـوبی ؟!
|:
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(07-05-2014، 19:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:50)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطـی چـطـوری عـشـخـی ؟؟
مث همیشه ام !! (:

(07-05-2014، 19:50)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی حالت خوب نیستا Confused
گفتم خفه ؛ خودمو با خودم تنها بزارید !! -_- :|

باشه عزیزم تنهات میزارم *__*
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 205

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آقــــــــــــــــــــــآ صاحبش اومد متفرق شیــــن ||||||||:
عمو صابر Big Grin خاری دادا Big Grin چ اجب از این ورا ؟ Big Grin

.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
امیـــر|: ..

معلـومـهـ چی میگـی ؟ |: چیـزی مصـرفـ نکـردی -__- ؟

مگـهـ تُ و عـرفـآن طلـآقمـو نگرفتـید ؟ =/

پَ شـوهـر بی شـوهـر دیگ ! =//
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Thyme
ALONE B0Y

من تورو میشناسم عایا؟!!!!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 205

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(07-05-2014، 19:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبیی تو ؟! (:

خوبم تو خوبییی؟!^_^ :||

بدنیستم ؛ چ خبرا ؟! (:

|||:
جز بدبختی که خبری نی دیگه :| ینی خنگول ترین پسر کلاس هم فهمید تو کم داری

خاک تو سرت فـاطی :| چقد تو احمقی !! ـ__ـ

(07-05-2014، 19:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآ خـــودت میحرفـــی فــآطــی؟؟
هیسسسس .. صدای وجدانمههه !! :| ..

اهــآن...
میگــــم آخـــه...
***خلیت گل کرده!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(07-05-2014، 19:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـــر|: ..

معلـومـهـ چی میگـی ؟ |: چیـزی مصـرفـ نکـردی -__- ؟

مگـهـ تُ و عـرفـآن طلـآقمـو نگرفتـید ؟ =/

پَ شـوهـر بی شـوهـر دیگ ! =//

من از طــــلآق رازی نبودم ||: اصن به من چس یتیم بمون ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(07-05-2014، 19:54)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:50)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروود ^ــــ^

سلام فاطمه ^_^

خوبی؟ (:

مـرسی خـآنومـــــــی !

نمیشـه گُف خوب امـآ .. بد نیستـم !

تو خـوبی ؟!

منم مث تو (:

زیاد حالم خوش نی /:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
عجبــــز |:
|:
(07-05-2014، 19:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ALONE B0Y

من تورو میشناسم عایا؟!!!!

یــــــــــــــو ؟ |:

.
 سپاس شده توسط pink lady ، Dead Silence ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان