امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(07-05-2014، 20:00)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووممم....
ینـــی صــآبر بـــه من ســـپاس میده؟؟؟؟؟

معلـــــــــــومه که نه !!
هع
^__^

چـــه قـــدر خوب امــید میدی|:
 سپاس شده توسط Thyme
آگهی
(07-05-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقمـ اومـد ^_^ خـدافـسـ.. ^_^

کــــی اقا صابر Big Grin ؟
 سپاس شده توسط Thyme ، Dead Silence ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(07-05-2014، 19:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:50)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطـی چـطـوری عـشـخـی ؟؟
مث همیشه ام !! (:

(07-05-2014، 19:50)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی حالت خوب نیستا Confused
گفتم خفه ؛ خودمو با خودم تنها بزارید !! -_- :|
یـعـنـی چـوطـوری ؟؟

(07-05-2014، 19:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر .. تلـپـآتـی دآری بـآ مـن ؟ چ همزمـآن سلـآم دآدیــم |: .. هـع |: ..
از کجا میدونی شاید داشتم تعقیبت میکردم 14k

پسـر خُلـهـ و ایـن همـهـ غیـرت ؟ |: نُـچ نُـچ ! |:

آفـریــن کـآره خـوبی کـردی اومـدی گفتگـو ^ــــــ^ خیلی وقــته کَل کَـل نکـردیـم =/

مـــرغ بچه اصن شوهرت بهت اجازه داده اومدی ||:

(07-05-2014، 19:43)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر .. تلـپـآتـی دآری بـآ مـن ؟ چ همزمـآن سلـآم دآدیــم |: .. هـع |: ..
از کجا میدونی شاید داشتم تعقیبت میکردم 14k
بـرج زهـر مـآر -_-
مـن چـه جـوری ازت اسـتـقـبـآل کـردم اونـوخ تـو چـه جـوری ..
وآس خـودم مـتـاسـفـم !!

(07-05-2014، 19:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:38)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـیـر *^______________________________________________________________________________​__________________^*

|: ..

مهراوه |: خودتو کنترل کن عزیزم |:

بعـد به مـن میگـی خـودشیریـن |: ؟
حـداقـل مـن نـه شـمـآره دآدم نـه شـمـآره گـرفـتـم !!
مهری ^_______________________^ بیـــآ پ خ کارت دارم
امـیـر cry girl
نـرو cry girl
خـوآرش مـیـکـنـم cry girl
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 207
 سپاس شده توسط Thyme ، Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(07-05-2014، 20:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ALONE B0Y

من تورو میشناسم عایا؟!!!!

یــــــــــــــو ؟ |:

.

ستاره = ستی

شما؟!!!!
مکالممون مث مکالمه های اینگلیسی شد ||:
امــــــر ||:
اوهوم:|

خوشوقتم :|!!!!!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ~KiAηA~
عاشق امضامم ♥_♥

خدافس !
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Thyme ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، pink lady
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=103295
آوآ دآرم وآس نـمـونـه مـیـخـونـم !!

تـیـزگـوشـآن امـسـآل ایـرآد بـنـی اسـرآئـیـلـی مـیـگـره !!
 سپاس شده توسط Thyme
(07-05-2014، 20:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2014، 19:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووممم....
ینـــی صــآبر بـــه من ســـپاس میده؟؟؟؟؟

من که مدیرم کلا از اقا صابر 8 تا سپاس گرفتم |||:
با چ امیدی اینو گفتی اگه الانم اینجا برا اینکه ببین عآیآ گ آ هنو خراب میشه یا نه ||:

(07-05-2014، 19:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر ! |:

تُ ک راس میگـی |:

تو خـودت نـظره عرفانو تاعید کـردی |: ..

گُف باید از اون طلاق بگیـرم |: تُ هم گفتی وقتی بزرگتر حرف میزنی نباس رو حفش حرف زد |:

تو قرار بود واسم ی کاری بکنی یادت رفــته ؟ -___-

من نگفتــتم راضیم یا نع فقط گفتم رو حرف جوجه اردک زشت نحرف مرغ بچه ||:
ماشالا خانواده همه از نسل مرغین

||:
اگـــه تو مدیری 8 تا داری!
من 4 تا دیگه حقمه!
چون نصف تو ام!
منحـرفـ |: ..

جوجه اردک زشت منظورت عرفانهـ ؟ |:

بیچـآره عـرفی |: ..

ولش کُن اینـو بـآو |: اصن من مرغ دوپـآ |||:

اون قضیـهـهه چی شُـد ؟ -______- به این زودی یـآدت رفـ ؟ |: من رو اون حسـآب بـآز کـردما -_____- |=
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
خـُدافـس !! .. |:
|:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان