امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(13-05-2014، 20:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوکیا 1100 گرفتی ؟!V:

نه G2 مدل 32 گیگش ! 1.6 پدرمو تیغ زدم ! Big Grin
چه قدرم حافظه داخلیش کمه:|

23 گیگش قآبل استفآده هست !
اگه فول اچ دی فیلم بگیری هر یک دیقه یه گیگ از حآفظتو میگیره !
کدوم خری فول اچ دی فیلم میگیرد آخر؟

من ! Big Grin
الان فهمیدم اصلا فیلم نمیگیرم اگه هم بگیرم تنظیم میکنم رو اچ دی ! Big Grin
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 10
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ERF@N
آگهی
سـ......
نوه رسوالله:|
هع....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wєιяɗ
(13-05-2014، 20:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کلکل من رغیب ندارم ! Big Grin

بآشه عرفآن !

لادن طلایی عکسمو گذاشتم برو ببین ! Tongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=40
نـــع خداروشکر مثل اونیسی :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wєιяɗ
(13-05-2014، 20:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:16)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روز همه پی میبرن که چه شیادی هستی‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 10
انگار من بودم هر روز باغ وحشو نام میبردم عجبا ..|:

اینو دیگه خودت شروع کردی دروغ نگو!
کی اول از همه میگه بز |: دروغ نگو واس من -__-
بحث لاینو اینجا پیش نکش|:

تو!
همه میدونن تیکه کلامه تو عه|:
گفتم بحثشو اینجا پیش نکش یه کلام ..-__-
حرفایی که اونجا با دوستام میزنم با اینجا زمین تا اسمون فرق داره!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(13-05-2014، 20:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:17)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآمBlush
علیک..

چ خبرا؟
درس خوندی امروز؟؟!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wєιяɗ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
این منو از کجآ میشنآسه ! ؟ شمآ ! ؟ Big Grin

گفتم نیستم که ! Tongue
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 10
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Blązing~Ŝtąr ، Mᴏsᴇs
(13-05-2014، 20:23)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:17)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآمBlush
علیک..

چ خبرا؟
درس خوندی امروز؟؟!
بی خبر|:
قران خوندم|||:
اونم بزور |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(13-05-2014، 20:25)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2014، 20:23)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سآمBlush
علیک..

چ خبرا؟
درس خوندی امروز؟؟!
بی خبر|:
قران خوندم|||:
اونم بزور |:
همشوع؟!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wєιяɗ
(13-05-2014، 20:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این منو از کجآ میشنآسه ! ؟ شمآ ! ؟ Big Grin

گفتم نیستم که ! Tongue
گفتم که
سپاس بگیرم:|
:183:

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
مـــنــــ فردا امــتــحان دارمــــ داسم دعا کنین : (
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان