امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(14-05-2014، 10:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جراهكت كردن مشكلت جيه؟

نمیدونم ..

خیلیا باهام لج بودن ...

یکی گفت هکت میکنم من بهش توجه نکردم ..

من از آخر فروردین نیومدم فلش ... ):
آگهی
(14-05-2014، 10:15)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:13)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:07)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الو .. |:

امیر حسین ... (:

بسره ی دختر نما ... Big Grin

تو هم نویسنده شدی ! {:

من همون رونالدو ام .. (:

نویسنده ورزشی ...
سلام داداش (:
بیشوعورررررر >_<
اره داداش.
چه مرگت شده چرا با اکانت خودت نمیایی؟
چی کارکردی هان؟؟؟ >_<

من ممنوع الاینترنت شدم و الان با نت رفیقم اومدم ..

اون اکانتم رو -- کردن ... |:
غلط کردن.چرا هرچی هکره الان ریخته تو این انجمن؟ >_<
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 44
(14-05-2014، 10:13)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:11)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:10)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:09)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا؟؟؟؟ 0_o

آره

آرمینا .. (:

از محرومیت در اومدی ؟ ^_^
یعنی واقعا نفهمیدی که این همون اکانت نیست؟
یعنی من با اون اکانت 30 تا پست داشتم و 50 تا سپاس؟

توجه نکردم به ستاره هات ... o_O
دلت برام تنگ نشده بود دایی؟ ^__^
(14-05-2014، 10:16)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:15)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:13)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:07)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الو .. |:

امیر حسین ... (:

تو هم نویسنده شدی ! {:

من همون رونالدو ام .. (:

نویسنده ورزشی ...
سلام داداش (:
بیشوعورررررر >_<
اره داداش.
چی کارکردی هان؟؟؟ >_<

والا .. |:

بفهمم کیه میگم پسر خالم کامپیوترش رو Hک کنه ... >_<

(14-05-2014، 10:16)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:13)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:11)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:10)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:09)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا؟؟؟؟ 0_o

آره

آرمینا .. (:

شانس آوردی من همه چی رو بر عکس میگیرم ... (((:
(14-05-2014، 10:18)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:16)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الو .. |:

امیر حسین ... (:

تو هم نویسنده شدی ! {:

من همون رونالدو ام .. (:

نویسنده ورزشی ...
سلام داداش (:
بیشوعورررررر >_<
اره داداش.
چی کارکردی هان؟؟؟ >_<

والا .. |:

بفهمم کیه میگم پسر خالم کامپیوترش رو -- کنه ... >_<

(14-05-2014، 10:16)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

آرمینا .. (:

خواهر خودم برنامه نویسه.لامصب بهم یاد نمیده.میگه جلسه ای 50 هزار تومن هرجلسه 10 دقیقه >_<
یه برنامه با دوستاش نوشتن ریختن تو سیدی به جای بازی دادن دست ملت.بدبختا بازی رو ریختن رو کامپیوترشون بعد چند روز هنگ کرد اومد سیدی رو پس داد یکی دیگه گرفت.اینا هم سیدی رو زدن به کامپیوترشون هرچی بدبخت اطلاعات داشت رو دیدن 0_0
الان رمزورودتو نداري؟
خودت بصابربيام بده يامن بدم فقط دقيق مشكلتوبكو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
اووووم
میخواستم یچی بگم دیدم دعوا میشه ! |:
وللش...
خدافظ... |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(14-05-2014، 10:22)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:18)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش (:
بیشوعورررررر >_<
اره داداش.
چی کارکردی هان؟؟؟ >_<

والا .. |:

بفهمم کیه میگم پسر خالم کامپیوترش رو -- کنه ... >_<

خواهر خودم برنامه نویسه.لامصب بهم یاد نمیده.میگه جلسه ای 50 هزار تومن هرجلسه 10 دقیقه >_<
یه برنامه با دوستاش نوشتن ریختن تو سیدی به جای بازی دادن دست ملت.بدبختا بازی رو ریختن رو کامپیوترشون بعد چند روز هنگ کرد اومد سیدی رو پس داد یکی دیگه گرفت.اینا هم سیدی رو زدن به کامپیوترشون هرچی بدبخت اطلاعات داشت رو دیدن 0_0

ایول ! Smile

(14-05-2014، 10:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان رمزورودتو نداري؟
خودت بصابربيام بده يامن بدم فقط دقيق مشكلتوبكو

ارسال هام بیست شد میگم ...
دایی؟ >__<
(14-05-2014، 10:24)CHRISRO0NALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 10:22)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول ! Smile
الان خوشحالی مردم بدبخت شدن؟
نصف بیشتر عکسا استغفراللهی بود من پاشدم رفتم اینا هم انگار داشتن فیلم سینمایی میدیدن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان