امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(14-05-2014، 18:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:24)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:22)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستـی مـن محــل میزاشتم .. تو میـآی سلـآم میکنـم ..

بدشـم تو اصـن بـآ من نمیحـــرفی -ـــــــ-

هیـــمم |:

دوست دارم ^.^

دیوونه روانی ^___^

من هم ^_^

شوهر کردم *__*

اسمش حسینه $__$

غلـــــــــــــــــــــــــــــــــــت کــــــــــــــــــــــــــــــــردی >ــــــــــــــــــــــــ<

پــــس من اینجـآ عنـــم ؟! |||=

برو ک دیگه دوست نـــــدارم >ـــــــــــ<

هییم شما لز بینیید؟

مـن گو بخــورم ازین گوهـآ بخــورم |:

مثلـن اینجـآ من نقشــه یه مـــــــــــــــــــــــردو دارم .. اسمم اکبــر مشتیـه (:
|:
آگهی
(14-05-2014، 18:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:25)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:24)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:22)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـــمم |:

دوست دارم ^.^

دیوونه روانی ^___^

من هم ^_^

شوهر کردم *__*

اسمش حسینه $__$

غلـــــــــــــــــــــــــــــــــــت کــــــــــــــــــــــــــــــــردی >ــــــــــــــــــــــــ<

اشغال تو نیومدی خو >__<

بعدشم دیدیم تو نیومدی به حسین علاقه مند شدم دیه Rolleyes

بیخـــــود |:

خــو اصــن من نمیـآم ولــی اسمتُ تو شنـآسنـآمم زدم ||:

بیشـــور -ـــ-

خیـآنت کـآر -ـــــ-

دُزد -ــــ-

ایــن مــــرتیکه کوجـآس میخــوام بـآش بحــرفــم |:

طلـآقتـو ازش میگـــــــیرم >ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ<

0___0

نمیتونی بهش نزدیک بشی الان هم میخوام بهش زنگ بزنم 0__0

کاری نداری عشقم بای ^__-

اااا من دوتا شوهر دارم هع ^__*

بای &__&
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 110

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، இFATEMEHஇ ، ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
(14-05-2014، 18:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:27)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:24)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـش ؟؟
:| ..

اری لایک می متاب هلن سوپر استار

هیچـ .. نفمیدمـ .. -.-

برو بیوگرافیم رو بخون همه چی دست میاد

به نظـر آدم مزخرفی میـآی .
هیممم ...
البتـه ... شـآید ظاهرا .. مزخرف تشیـف دآریـ ..

اکبــــــر ؟؟
0_O ??
ایولـ .. ایولـ ..
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(14-05-2014، 18:30)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:29)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـــمم |:

دوست دارم ^.^

دیوونه روانی ^___^

من هم ^_^

شوهر کردم *__*

اسمش حسینه $__$

هییم شما لز بینیید؟

مثلـن اینجـآ من نقشــه یه مـــــــــــــــــــــــردو دارم .. اسمم اکبــر مشتیـه (:

اها فمیدم دو جنسه ایBig GrinBig GrinTongueTongue
(14-05-2014، 18:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوونه روانی ^___^

من هم ^_^

شوهر کردم *__*

اسمش حسینه $__$

اشغال تو نیومدی خو >__<

بعدشم دیدیم تو نیومدی به حسین علاقه مند شدم دیه Rolleyes

بیخـــــود |:

خــو اصــن من نمیـآم ولــی اسمتُ تو شنـآسنـآمم زدم ||:

بیشـــور -ـــ-

خیـآنت کـآر -ـــــ-

دُزد -ــــ-

ایــن مــــرتیکه کوجـآس میخــوام بـآش بحــرفــم |:

طلـآقتـو ازش میگـــــــیرم >ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ<

0___0

نمیتونی بهش نزدیک بشی الان هم میخوام بهش زنگ بزنم 0__0

کاری نداری عشقم بای ^__-

اااا من دوتا شوهر دارم هع ^__*

بای &__&

خــودافــس عــزیزم منم میــرم ^ـــــ^

اشکـــول نــدارع مــن بـآ اون یکــی مُشکلــی نــَآرم (:

بابای ^ـــ-
|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سلام ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Brooklyn Baby
(14-05-2014، 18:32)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:30)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:27)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='✔ בختر ایرونـــــــے ✔' pid='1880172' dateline='1400081088']
لـش ؟؟

اری لایک می متاب هلن سوپر استار

هیچـ .. نفمیدمـ .. -.-

برو بیوگرافیم رو بخون همه چی دست میاد

به نظـر آدم مزخرفی میـآی .
هیممم ...
البتـه ... شـآید ظاهرا .. مزخرف تشیـف دآریـ ..
ممنون از لطف بی نهایتتونWinkWinkSleepy
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
(14-05-2014، 18:33)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلعــآم ..|:
 سپاس شده توسط Apathetic
(14-05-2014، 18:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2014، 18:30)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوونه روانی ^___^

من هم ^_^

شوهر کردم *__*

اسمش حسینه $__$

هییم شما لز بینیید؟

اها فمیدم دو جنسه ایBig GrinBig GrinTongueTongue

هــرجور رآحـتی دیه ایــن ب آیکیـوِ شومـآ بستگـی داره ..

دافس
|:
بآی فاطمـه ..

ما یه شوهـر نداریم ..مردم دوتا دوتا دآرنـ ...
^__^

سلآم فروزِن .. فِک کنمـ ..
من همون رومیساما crying :viki:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان