امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(15-05-2014، 21:41)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبااااااااااااااااا Dodgy

عزیزم به این آواتارت بگو یکم خودشو بپوشونه بده نامحرم اینجاست الان من غیرتی میشم بعد میگین باز چی شده .وـــــــــــــــــــای:cool:
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 182
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
آگهی
(15-05-2014، 21:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعـآ هم خـز بـود +_+

من حـآلم ازش بهـم میخـورد !|: رفـته بـود تو امضـآش گـذاشـته بـود مـرضی و پـوریـآ|||||||||:

خـَز و خیــــــل -_-

اسمـش پـوری بـود |: = پـوریـآ !|:
میبینم شوخرت تحویلت نمیگیره (((: از همون اولم ادم نبودی ||: یتیم ||:

تو برو زنـه دومــتو بچسـب بـآد نبـره |||||||:

بهـ شـوخر مـآ چـِکآر دآری !؟

جات خالی دیشب بد جوری بش چسبیده بودم Big Grin

(15-05-2014، 21:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرخ از همسـر گـرآمی چ خطـر !؟|:

بچـهـ مـونده بـود رو دستمـون |:

زنـت خـوبههه !؟|{:
ســـلآم میرسونع ||: میگه کادوی مرضی چی بود ||:

نُـچ نُـچ |: تو مثـلـآ الگـویی مـنی !! |: .. خـآک تُ مُخ اون کـهـ بـآ تو مزدوج شُـده ||||:

بمـون تُ کفـهـ کـآدوهه ! کـآدو مـن نـتی نیسـت ! شُـده میفـرسـتم مـآرنـدران بـآ پیـک !|:

________________________________________________________________________________​__________________________

نقل قول: عآقآ من آخر نفهمیدم این مامان باباش کیه!!

نیستش!!!

مامان = ملیتا

بـابـآ = عرفان

خوشبخت شی بـآش|:
اگه من الگوی تو ام ... ایندت خرابه بــــآو |||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(15-05-2014، 21:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='سوپرمغز' pid='1883650' dateline='1400179215']
خخخخخخخخخخخ واقعا که **بهترینی**Heart

لُـدف دآرییییی ^_^

میـدونم ؛ همـهـ میگـن ^_^ (:

حالا من ی چیزی گفتم شما ب خودت نگیــــــــــــــــرBig Grin
(15-05-2014، 21:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:40)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ واقعا که **بهترینی**Heart

لُـدف دآرییییی ^_^

میـدونم ؛ همـهـ میگـن ^_^ (:

نقل قول: مـرضـی عـ****ـن کـآدوت رو دآدی -_- ؟؟

نـهـ هـنو *^_^*

دلـت آب ^_^
نقل قول: What??

تـآرخ این کلمه دیگـهـ واسم پـآسـآژ شُـدا -_-

وآت دِ فـآز ؟ -_-
اره دیگه تو بهترینی ||: بهترین عــ*ــنی که تا حالا دیدم ||:
 سپاس شده توسط سوپرمغز ، Dead Silence ، ▪неизвестный▪
25r3025r30
سـلآمـ..{!!}
من همون رومیساما crying :viki:
(15-05-2014، 21:43)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینم شوخرت تحویلت نمیگیره (((: از همون اولم ادم نبودی ||: یتیم ||:

تو برو زنـه دومــتو بچسـب بـآد نبـره |||||||:

بهـ شـوخر مـآ چـِکآر دآری !؟

جات خالی دیشب بد جوری بش چسبیده بودم Big Grin

(15-05-2014، 21:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرخ از همسـر گـرآمی چ خطـر !؟|:

بچـهـ مـونده بـود رو دستمـون |:

زنـت خـوبههه !؟|{:
ســـلآم میرسونع ||: میگه کادوی مرضی چی بود ||:

نُـچ نُـچ |: تو مثـلـآ الگـویی مـنی !! |: .. خـآک تُ مُخ اون کـهـ بـآ تو مزدوج شُـده ||||:

بمـون تُ کفـهـ کـآدوهه ! کـآدو مـن نـتی نیسـت ! شُـده میفـرسـتم مـآرنـدران بـآ پیـک !|:

________________________________________________________________________________​__________________________

نقل قول: عآقآ من آخر نفهمیدم این مامان باباش کیه!!

نیستش!!!

مامان = ملیتا

بـابـآ = عرفان

خوشبخت شی بـآش|:
اگه من الگوی تو ام ... ایندت خرابه بــــآو |||:

مهـم نی |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
دختر ایرونی:

سلام .تا دیروز دختر تهرونی بود حالا نوبت دختر ایرونی شد.جلل خالقBig Grin
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔

نقل قول: مـرضـی عـ****ـن کـآدوت رو دآدی -_- ؟؟

نـهـ هـنو *^_^*

دلـت آب ^_^
مـن کـآدوم رو پـس فـردآ مـیـدم !!
خـیـلـی خـوشـگـلـه سـوز ^-^ !!
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-05-2014، 21:42)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـسـی ^-^

عـشـخـم  ^_______________________________________________________________________________​_________-

مهی
^_________^
چیطوریییییی؟! :/
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان