امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(16-05-2014، 12:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جز فاطی و رژی و مرضو هیچکی تحویل نمیگیره منو .___.

هیییم |:

چـون تُ بآیـد تحـویل بگیـری ! -_-

خوبی؟ *^_____^*

تو کارو زندگی نداری تو کلاس ریاضی اکانتت جلو چشم من بود ؟ .___.

(16-05-2014، 12:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم |:
فقط منو نگفتی |:

خوبی ؟(:

تو تحویل گرفتی منو -___- ؟

من منظورم مرضی بود |:

اِ جالب شد ^____^

محسن برا اولین بار از این شکلک استفاده کرد ----> (:

خوبم .___.

تو خوبی؟ .___.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby
آگهی
کی یه کاری بگم انجام میده؟|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، Dead Silence
(16-05-2014، 12:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم محسن از اونا|:

علیک....

هان؟0__0

هیم|:
محسن گوگولی خوبه؟؟؟||:
فک کنم علاقه خاصی به گوگولی داری|:
اصلا من حرفی زدم؟
:N56:

(16-05-2014، 12:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:24)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاد|:

ضـدحـآل !|:

این خـوبهههه ؟ ~~~> -________-
همون اولی بهتر بید |:

نـهـ این یکی بهـتر بیـد |:
گفتم اولی بگو چشم p343

فوش دادی-_-؟
باشع به خاطر خودم چیزی بهت نمیگم>_<
پسر بد>_<
پرو بی ادب>_<
محسن گوگولی|:

محسن سوال دارم بپرسم؟-_-
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(16-05-2014، 12:26)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم محسن از اونا|:

علیک....

هان؟0__0

هیم|:
محسن گوگولی خوبه؟؟؟||:
اصلا من حرفی زدم؟

(16-05-2014، 12:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:24)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاد|:

ضـدحـآل !|:

همون اولی بهتر بید |:

گفتم اولی بگو چشم p343

|: چشـم |: .. !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(16-05-2014، 12:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me |:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby
(16-05-2014، 12:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 12:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم |:

چـون تُ بآیـد تحـویل بگیـری ! -_-

خوبی؟ *^_____^*

(16-05-2014، 12:25)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییم |:
فقط منو نگفتی |:

خوبی ؟(:

تو تحویل گرفتی منو -___- ؟

من منظورم مرضی بود |:

اِ جالب شد ^____^

محسن برا اولین بار از این شکلک استفاده کرد ----> (:

خوبم .___.

تو خوبی؟ .___.
خوبم |:

چه خبر :|

(به علت نداشتن جنبه دیگه ~~~>(: نمیزارم |: )
 سپاس شده توسط First Star
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=47588&page=81

(:...
من همون رومیساما crying :viki:
(16-05-2014، 12:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـَرضی ××× > frost

|:

نقل قول: خوبی؟ *^_____^*

هوووم خوبم (:

هـآ !؟ اکانته من جلو چشم تو بـود !؟ ._.

یـنی چی ایـن !؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(16-05-2014، 12:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم محسن از اونا|:

علیک....

هان؟0__0

هیم|:
محسن گوگولی خوبه؟؟؟||:
اصلا من حرفی زدم؟

ضـدحـآل !|:

همون اولی بهتر بید |:

گفتم اولی بگو چشم p343

فوش دادی-_-؟
باشع به خاطر خودم چیزی بهت نمیگم>_<
پسر بد>_<
پرو بی ادب>_<
محسن گوگولی|:

محسن سوال دارم بپرسم؟-_-
بگو (:
(16-05-2014، 12:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم محسن از اونا|:

علیک....

هان؟0__0

هیم|:
محسن گوگولی خوبه؟؟؟||:
اصلا من حرفی زدم؟

ضـدحـآل !|:

همون اولی بهتر بید |:

گفتم اولی بگو چشم p343

|: چشـم |: .. !
افرین دخی (:
(16-05-2014، 12:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me |:
امضا منو تو پینت کامپیوتر کوچیک کن البته اگه وبندوزت 7 هست بلدی؟

من با گوشی اومدم |:
 سپاس شده توسط First Star ، Dead Silence ، Brooklyn Baby
(16-05-2014، 12:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم |:

چه خبر :|

(به علت نداشتن جنبه دیگه ~~~>(: نمیزارم |: )

تو اون پسر بدی که نباید باهاش حرف زد |:

[ شوخی میکنم جدی نگیر .__. ]

(16-05-2014، 12:32)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضا منو تو پینت کامپیوتر کوچیک کن البته اگه وبندوزت 7 هست بلدی؟

من با گوشی اومدم |:

اِمممممممممم |:

باشه -.-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان