امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§

(16-05-2014، 13:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:36)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

آواتارت چ خوفناکه ._.
فک کردم چش طرف همینجوری بسته میمونه .. یهو ک اومدم پایین دیدم ی چیز تکون خورد تو آواتارت 0_0
فک کردم توهم دیدم یاهم ک جنی چیزی تو کامپیوترم رفته .. بعد پی بردم آواتارت متحرکه -_-

دم آواتارم گرم
خدافس همگیShy
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Magical Girl ، šhεïdα
آگهی
(16-05-2014، 13:51)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:46)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

دلم هــُری ریخت پـآیین ._.

سیبیلویم سیبیلو ( ˇ෴ˇ )
:|
Angel
سلام! آشنا به نظر میای!
واقا؟چ جالب ._.
ولی من اصن تورو نمیشناسم -_______-
بعله شما به مهری جونتون برس! Angel
الـبـتـه ک واس ب مـن بـرسـع #-# !!

(16-05-2014، 13:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم!!!
نـسـی ^-^ !!

(16-05-2014، 13:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی جیگیلی؟^__^
اووهـووم ^-^
ت چـی گـیـگـیـلـی ^-^ >>

منم خوبم عخشی^.^
چ خبر؟
سـلـآمـتـی ^-^

ت چـی ؟؟

استرس واس ریاضی/:
نخوندم-_- ..{!}
ریـآضـی ک کـآری نـدآرع ..
عـربـی @-@  خـیـلـی سـخـتـه !!
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ 214
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Andrea ، šhεïdα
الللللوووو؟!؟؟؟:/
 سپاس شده توسط šhεïdα
(16-05-2014، 14:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:51)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:46)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:45)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم هــُری ریخت پـآیین ._.

سیبیلویم سیبیلو ( ˇ෴ˇ )
:|
Angel
سلام! آشنا به نظر میای!
واقا؟چ جالب ._.

(16-05-2014، 13:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:56)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:49)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم!!!
نـسـی ^-^ !!

(16-05-2014، 13:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 13:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووهـووم ^-^
ت چـی گـیـگـیـلـی ^-^ >>

منم خوبم عخشی^.^
چ خبر؟
سـلـآمـتـی ^-^

ت چـی ؟؟

استرس واس ریاضی/:
نخوندم-_- ..{!}

چی؟>_<
عربی 20
منطقه هم رفتم|: اولم شدم|:
خواهش نسی^__-
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، šhεïdα
(16-05-2014، 14:01)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییغ سلام

جییییغ سلام! :/\
 سپاس شده توسط Andrea ، šhεïdα
هفتمم نسی|:
 سپاس شده توسط šhεïdα
حوصلم پوکید
|:
 سپاس شده توسط šhεïdα ، Magical Girl ، Brooklyn Baby
(16-05-2014، 14:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم مهرآوه .. از خودش بپرس (_ _*)
صـآدخ مـُـقـر مـیـآی یـآ نـع >.< !!

(16-05-2014، 14:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2014، 14:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel
سلام! آشنا به نظر میای!
واقا؟چ جالب ._.

سلم!!!
نـسـی ^-^ !!

منم خوبم عخشی^.^
چ خبر؟
سـلـآمـتـی ^-^

ت چـی ؟؟

استرس واس ریاضی/:
نخوندم-_- ..{!}

چی؟>_<
عربی 20
منطقه هم رفتم|: اولم شدم|:
خواهش نسی^__-
ریـاضـی آب خـوردنـه !!
عـربـی@-@
عـربـی مـن افـتـضـآحـه !!
 سپاس شده توسط Magical Girl ، šhεïdα ، sjmmc ، Brooklyn Baby
(16-05-2014، 14:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم پوکید
|:

منمbathtime

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
مرضییییی >_<
چندمی دخی؟! )_ _ (
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان