امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(17-05-2014، 16:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امیـر و محسـن خبری نـی -_-
دلش شورشومیخواد پ_پ

عـآره -_- شـوورایهـ مـن کـوشـن !؟ >_<

ظهـر ازدواج کردم عرفـییییی RolleyesRolleyes
چهارمین شوهر؟ کی هع؟ میدونستی از ارث محرومی؟

|: نمیگـم بمـون تو کَفُـش ^-^

چه ربطی به ارث دارهههه !؟ تو هم همه چیو ربط میدی به ارث ._.

بگـو بـُرو بمیـر دیـگـه|:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Alijah-1994
آگهی
(17-05-2014، 16:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازدواج مجازی این روزا مُد شُده !؟ :|

نه بابا همه دیدن من خوشبخت شدم فکر کردن خودشونم همینجوری میشن رفتن شوور کردنTongue
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 125

(17-05-2014، 16:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــآی ..
راستی میخوام چن نفرو از لیست بحذفم ..
امیدواریم شما هم یکی از افراد باشید ..|:
بدرودددد
منو اغفال کرده برده تو لیستشcry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، -м α є ∂ є- ، Alijah-1994
(17-05-2014، 16:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دخترت شوهر کرد |:
تازه خبر دار شدی؟ هم زمان 3 تا مردو اغفال کردهConfused

(17-05-2014، 16:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـَع >_<

من فقد از صداش خـوشم میـآد نه از قـیافـش -_-
خر خراست دفاع نکن:|

من از بـآبام الگـو میگیرم -_- تو خـودت کُـلی زن دآری |: منم خـواستم ریـآ نشـهـ ! چـن تـآ پسـرو اغفـآل کـنم |: .. !!

عـهههه |: چرا از جاستین بدت میاد آخـههه !؟:|
تو غلط میکنی! من تو زندگیم اشتباه زیاد کردم تو باید تکرارشون کنی؟

من؟!! اصن:|

|: آرع دیگه باید از تجربه هایه پدرم استفاده کنم :b

اصن بدت نمیاد از جاستین !؟ تو ک راس میـوگــــویی |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ERF@N ، Alijah-1994
هرکی منو دوسداره بسپاسه((:

سپاس شده توسط Dead Silence
(17-05-2014، 16:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــآی ..
بدرودددد

|: ..
خدایـا خودت به این بچه رحم کن ..|:
نجاتش بده از بی مغزی ../:
(17-05-2014، 16:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام |:
اینقدر بدم میاد از اینایی که از آدم اسکی میرین-__-
منظور؟
(17-05-2014، 16:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسـن|:

موقعی که من رفتم ؛ زن نگرفتی که !؟ -_-
من منتظر تصمیم هستم:183:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Alijah-1994
منتظره چه تصمیمی محسـن !؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N ، Alijah-1994
مدیونم به این جمله !

سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Dead Silence ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Alijah-1994
(17-05-2014، 16:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــآی ..
بدرودددد

|: ..
خدایـا خودت به این بچه رحم کن ..|:
نجاتش بده از بی مغزی ../:

اتفاقا دایی عرفانم مغز داره اندازه ی یه کروکدیل((:
دلیل بزرگ تر بودن سرش از بدنش هم همینه:/

سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان