امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(17-05-2014، 19:12)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:07)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:04)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمآلی هستی ؟عـه ...

من تهرآنم ...
(:

نیومدی ...
ک** لق هر کی نیومد

دهنتـ ..
>.<

میآم ..همین الآن میآم ..

میخوای بیام جلوتر پس فردا ساعت دوازده چطوره؟

نعـ ..
خودم میآم ..
بآلآیِ شیطآن کوه ؟؟
(: ..

سر مهرگان
آگهی
(17-05-2014، 19:15)✔ בختر ایرونـــــــے ✔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم فآطی .. خوبی ؟
(:...
اوهوم !! پر انرژیم !! (:

(17-05-2014، 19:15)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم!!! : (

چیشده نسی ؟! ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
اگه يه موقع مورد حمله يک پسر قرار گرفتي شلوار اونو بکش پايين دامن خودتو بده بالا ! فکر بد نکن! آخه اينجوري تو ميتوني بدوي ولي اون نميتونه

یعنی این خوندم کیبوردم سآلم نموند ((:
من همون رومیساما crying :viki:
(17-05-2014، 19:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زِرِشــک |:

تو هـوایی هسـی -_-  هروقت این هـوایی بودنو کـنـآر گذاشتی بیا پاشه دره خـونـه رو از جـآ در بیـآر :/

تـآ اون موقع باید ببینم تو بهتری یا امیر Angel

همینجوی نمیتونم صمیمی بگیرمRolleyes
کی گفته هوایی ام؟|:

تـآ من میگم دوتاتون ؛ میگی مریم زن میگیرم :/ -___-
این ینی هوایی هسی |:

باید ببینم عـآیـآ امیـر هم اینـطور پـآسخ میـدهـد !؟ |:

دیـگـهـ از این جـآ بهـ بعـد به خـودت بستگی داره -_- میخوام انتخاب کنم ! باس ببینم کدومتون لیاقته منو داریـد Angel
اینجوی میگم که زود انتخاب کنی.. . . . .

امیر هم زن داره |:
ب مـن چ :/

خـودتون پیشـهـآآد دآدیـد :/

دوتاتـون ؛ دوتـآتـووووون  -________-
اون که پیشنهاد نداد سوال پرسید -__-
 سپاس شده توسط Dead Silence
من رفتم بای سر بزنین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=99668
 سپاس شده توسط ✔ בختر ایرونـــــــے ✔
نسییییییییییییی *^____________^*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
سلآم نستررررررن خوبی؟

همیشه پر انرژی بآشی (:
(17-05-2014، 19:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتار محسن از آواتارای قبلی منه :| !!
عوض کنم؟|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-05-2014، 19:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 19:06)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفته هوایی ام؟|:

تـآ من میگم دوتاتون ؛ میگی مریم زن میگیرم :/ -___-
این ینی هوایی هسی |:

باید ببینم عـآیـآ امیـر هم اینـطور پـآسخ میـدهـد !؟ |:

دیـگـهـ از این جـآ بهـ بعـد به خـودت بستگی داره -_- میخوام انتخاب کنم ! باس ببینم کدومتون لیاقته منو داریـد Angel
اینجوی میگم که زود انتخاب کنی.. . . . .

امیر هم زن داره |:
ب مـن چ :/

خـودتون پیشـهـآآد دآدیـد :/

دوتاتـون ؛ دوتـآتـووووون  -________-
اون که پیشنهاد نداد سوال پرسید -__-
سوالش همون پیشنهـآد بـود ! -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(17-05-2014، 19:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بای سر بزنین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=99668

فرآری ..
بدرودـ ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان