امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(17-05-2014، 20:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 20:04)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 20:02)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلَــ×ـــم پـ_ـوکـ_ــیـב(!)(!)
....:│....
بعله دقیقا Sad
سکوتو به چالش بکشید تا حوصلتون سرنره@_@

یـِ چیــ_ــزے بِگیـבבَربــــآرَش بِحَــــــرفیـҐ .... (!)(!)
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 179
 سپاس شده توسط LIGHT
آگهی
10 روز مونده
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط LIGHT ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-05-2014، 20:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا به من بگین من از جانب خودم بهش میگم^____&

(17-05-2014، 20:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه شِت :|

(17-05-2014، 20:03)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ ضایع ! Angel

پوففف واقـعـا با خودتون چ فکری کردید ؟! :|
 سپاس شده توسط Wanton ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، LIGHT
(17-05-2014، 20:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوففف چـرا اینقد جَـو میدید فقد میخواستم ازش بپرسم چـرا انقد خشکه ؟!

و اینکه چـرا مث کوه یخیه ؟! :|

و اینکه چـرا انقد خفناکه ؟! :|

من میدونستم همینو میخواد بگهههههه ^_^ :|

[فاطی ایمان از خمسه خبر داره :| ]

میخوای ازش بپرسیم؟! /:

ایمانننن؟! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 179
 سپاس شده توسط ERF@N ، Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، LIGHT
(17-05-2014، 20:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 20:04)x boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 20:02)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلَــ×ـــم پـ_ـوکـ_ــیـב(!)(!)
....:│....
بعله دقیقا Sad
سکوتو به چالش بکشید تا حوصلتون سرنره@_@

من اصن عاشق این جمله های عرفانم
نکنه توهم تن تاک میپوشی ؟؟؟ Big Grin
bethowen ...
 سپاس شده توسط ERF@N ، Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
FUN
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، LIGHT ، Dead Silence
سـآم عـَلـِک :|

عرفآن خیلی خری :|

_________

خدافس .-.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، LIGHT
(17-05-2014، 20:08)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 20:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوففف چـرا اینقد جَـو میدید فقد میخواستم ازش بپرسم چـرا انقد خشکه ؟!

و اینکه چـرا مث کوه یخیه ؟! :|

و اینکه چـرا انقد خفناکه ؟! :|

یه تفاوتی بین آدما هست :

1. دسته اول آدمای عادی که زیاد باهاشون گرم نمیگیرم و کمتر صحبت میکنم ( این دسته فک میکنن من خشک و بد اخلاق و .. ام ! )

2. دسته دوم اونایی که باهاشون آشنایی دارم و زیاد صحبت میکنیم ؛ به اصطلاح رفقا !

تا زیاد باهام صحبت نکنید نمیفهمید چطوریه اخلاقیاتم !
خب ؛ مرسی از اینکه روشنم کردی ..

بلی بلی .. !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton ، ERF@N ، LIGHT
آیســآن ~~~> =|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، LIGHT
(17-05-2014، 20:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10 روز مونده

Watch Dogs ؟

سیستمم نمیکشه ، توانایی ارتقاء هم ندارم متاسفانه !

اینم از حال و روز یه گیمر به گِل نشسته :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، LIGHT ، Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان