23-07-2012، 18:00
راستش من به روسیه علاقه ای ندارم پس نمیتونم جواب بد اگه میشه در باره ی کشور ایران یا کشور های دیگر بپرسید
|
تمام سئوالات تاریخی در اینجا |
||||||||||||||||||||
23-07-2012، 18:00
راستش من به روسیه علاقه ای ندارم پس نمیتونم جواب بد اگه میشه در باره ی کشور ایران یا کشور های دیگر بپرسید
23-07-2012، 18:03
![]() ![]() ![]() خوب اشکال نداره پس چطور اون عکسایی که عمه ی کبیر منم نمیتونست جواب بده را جواب دادی؟؟؟
23-07-2012، 18:04
اگه به روسیه علاقه ندارید پس پلخانف,ساوینکف,کورنیلف و... را از کجا می شناسید؟؟؟؟
به کمک برادرم
![]() بعد هم نمیگم نمیشناسم میگم خیلی نمیشناسم
23-07-2012، 18:09
نقل قول: به کمک برادرمخب پس هر وقت برادرتان اومد بگین اونارو جواب بده. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() عرفان بهونش رو دیدی ![]() ![]() ![]() ![]() مطمئنم توی ایران کسی ساوینکف رو نمی شناسه.در ویکیپدیا هم به مقدار کمی از ساوینکف مطلب هست.
23-07-2012، 18:09
بسیار خوب باشه
اسم یه خلبان را بگو که در برابر متفقین دفاع کرده باشه اسم اولین خلبان ایرانی را بگو
![]() ![]() ![]() الان جوا شما رو میدم بعد هم نیکلا جان 10 سال بیشتر ندارم پس در سن خودم خوب میتونم جواب بدم محمد تقی خان پسیان اولین خلبان ایرانی درسته؟؟ بای باید برم
23-07-2012، 18:13
افرین همین که دنبال تاریخی خوبه فقط دروغ نگو
بله درسته حالا اسم یکی از خلبانانی را بگو که در برابر متفقین دفاع کردند
23-07-2012، 18:15
نقل قول: الان جوا شما رو میدم بعد هم نیکلا جان 10 سال بیشتر ندارم پس در سن خودم خوب میتونم جواب بدم ![]() اون کارت توجیه ناپذیره. چون به نام خودت اون حرفارو گفتی واین مدال رو گرفتی در صورتی که چیزی نمی دونستی.
23-07-2012، 18:17
ای بابا اقای نیکلای از یک دانش اموز ده ساله چه انتظاری داری!
همین که دنبال تاریخه خوبه امروزه افراد کمی به دنبال تاریخند
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|