امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(24-05-2014، 13:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـآم خـآلـی بـود مـیـدونـم ^-^ !!!!!!!{!!}

مهـــــــــــــــری^___^
آره خعلی(;
لـوطـف دآریـع ^-^ ..

(24-05-2014، 13:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـآم خـآلـی بـود مـیـدونـم ^-^ !!!!!!!{!!}

ن جاتو پر کردن شرمنده Angel

خوبی تو ؟ ^_^* 

کجا بودی ؟؟ -_-
-.- !!

اهـیـیـیـم ^-^
دلـآیـل شـخـصـی بـیـد Angel !!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 9
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
درود بر همگی اگه ایرانی اصیل هستی بیا توی این تایپک و یه نظری بده حالا سپاس هم ندادی اشکال نداره 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من ایرانی نیستم
بدرود همگی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 9
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط M.K.N
(24-05-2014، 13:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی گُله |:

فقد ی ذره رو مخه مرضیه رژه میره *^_^* همین ||:

مهم اینه که رو مُخ خانومش رژه نمیره *^_^* همین :|
بیگ لایک:|:|:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-05-2014، 13:27)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:23)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3تا اسپم دادم:|
شوما چ مدیرایه بی مسعولیتی هستید اخطار بدین دیه-.-

40% کم بود؟:|
من این همه اسپم دادم :|
فقط همین:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
بسه دیگه روژی >.<
این چه حرفی
مهتاب تو رو دوس نداره
تو پروفایلش نخش کشکو داری
من دوست ندارم؟؟؟
ستاره و مهشید دوست ندارن؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سَلـام|:
احساس میکنم خیلی کلافه ام*-_-*
دیگه واقعنی خدافثـــــــ ^-^
خوش بذگره(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N ، ×ThundeRBolT×
(24-05-2014، 13:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس (: ..

نرووو فاطیی (ـ_ـ*)

(24-05-2014، 13:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــآکـــآن میدونسی آیسان بت نظر داره 0____0 ؟

هیمم ب خود ماکان هم گُفتم (:

ماکان میدونه من چقد دوسش دارم لازم نبود بگی بهش ^_^

من از همون بچگی دوست داشتم داداشمو ^_^ همیش نیگاش میکردم ^_^

:| هعییی امیر برو بسووززززز برو یکی دیگه رو شایعه درست کن من دیه شوهر دارممم -_- ! :|

فک کردی همه مث تو ان ؟ :|

هیشکی غیر از خودم نمیتونه شایعه درست کنه (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 9
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، M.K.N ، NeginNg
(24-05-2014، 13:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی گُله |:

فقد ی ذره رو مخه مرضیه رژه میره *^_^* همین ||:

مهم اینه که رو مُخ خانومش رژه نمیره *^_^* همین :|

آره دیگه ! واس همین اسمشو گذاشتم ===>رضا زن ذلیل ||=
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
kaffe2
(24-05-2014، 13:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والــــآ ||: اول پسر خله بد عمو بد عمو خله الانم شوخر خله ((((:

اولا خعلی حال میداد |: الان خیلی چرت شده چت -_- ||: ..

چقد کل کل میکردیممممـممم |: -_- ..

حیف حیف حیف اححححح >_<
الان چتا همه پیشرفت شد =|
اصن میای تو معلوم نیس کی به کیه |:

تـآبستون خـدا کنه شلوغ شـه ^___^

وایییی امیر *^_^*

یتیم /: ..

مراحل اسم گذاری رو مرضیـع :

بُشکـه /: ..

دُخـتر خـُله /:

یتیـم /: ..

بعدی چیست ؟!Rolleyes
هنوز نساختم (((: جلسه ی آینده ||:
عرفانو ملیتا دیگه نمیان مسخرشون کنیم |||:

دیگه کسی سوژه ما نمیشه :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان