امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(24-05-2014، 13:35)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Exclamation

دیدی ماکان چی گفت؟؟؟؟
حالا تو هعی اسپم بده
 سپاس شده توسط M.K.N
آگهی
(24-05-2014، 13:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیگه ! واس همین اسمشو گذاشتم ===>رضا زن ذلیل ||=

دِ نع دیه ..

زن زلیل نی پسر ما ..

زن زلیل ب کسی میگن که صُب تا شب ب حرف خانومش گوش کنه و از کلمه ی عشقم حالش بهم نخوره ..

فعلن که زن زلیل نست ..

اگه زن زلیل بود الان اینجا نبود .. بله !

خوشم هم نمیاد روش عیب میزاری -_- !

مرضیه لُطفن دیه ب من و رضا کاری نداشته باش ..

همینجوری که من ب تو و امیر کاری ندارم !

اصن کار قشنگی نی *-_-* من ننه بزرگ خوبی میشم :|
مرضی=))))))))
برو خونه:|

اِنـــده بی جنبـه هـآیین ...

خـُدافـظ ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، M.K.N
(24-05-2014، 13:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـــــــــــودت دیدی چی گــــف کع |||:

آبجیه دیگه(:
داداشش و دوست داره خو (:

(24-05-2014، 13:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ قربون داداشم برم من که اینقد میفهمه و ماهه :| ! *^_^*

الان پپسی وا کردی یا کــوکـــا؟:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-05-2014، 13:36)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیییییییییییییییییییییییرعلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcryingcryingcrying

عزيزم ناراحت نباش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 12
 سپاس شده توسط ρåяįα.....
(24-05-2014، 13:34)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام|:
احساس میکنم خیلی کلافه ام*-_-*
دیگه واقعنی خدافثـــــــ  ^-^
خوش بذگره(:
خدافظ مرضی
مرضی منظورم این امیرو این مرضیه بود (:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ×ThundeRBolT× ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(24-05-2014، 13:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دِ نع دیه ..

زن زلیل نی پسر ما ..

زن زلیل ب کسی میگن که صُب تا شب ب حرف خانومش گوش کنه و از کلمه ی عشقم حالش بهم نخوره ..

فعلن که زن زلیل نست ..

آیسان دیگه داریـع شورشو در میاری عزیزم ...

من چیزی نگفتم ک میگی با ما کاری نداشته بـآش ... !!

کسی هم عیب نذاشت ! پَ بیخودی شلوغش نکن !

کُلا باید رفتارمو با ی سری افراد عوض کنم ! لیاقتشون نیست باهاشون شوخی کنم و خوب رفتار کنم ... !!
رضـــآ اون تخمه رو بیــآر =))))
بچه در رفت=))))))))

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mr.Robot ، Dead Silence
(24-05-2014، 13:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دیگه داریـع شورشو در میاری عزیزم ...

من چیزی نگفتم ک میگی با ما کاری نداشته بـآش ... !!

کسی هم عیب نذاشت ! پَ بیخودی شلوغش نکن !

کُلا باید رفتارمو با ی سری افراد عوض کنم ! لیاقتشون نیست باهاشون شوخی کنم و خوب رفتار کنم ... !!

تخته رو دو قسمت کن بد ها خوب ها ..

منو تو بد ها بنویس خودتو تو خوب ها ..

خوشم نمیاد اصلا ..

زوره ؟ دوست دارم شورشو دربیارم ..

اگه دارم شورشو در میارم بهتره دیگه با من حرف نزنی ..

چون خوشم نمیاد هرروز ی متلک میندازی ..

نع ب رضا .. به همه ..

هممون یکی ایم ..

تو چ به یکی دیگه تیکه بندازی چ ب کسه دیگه ای :|

من هم دیگه باهات کار ندارم ..

همین الان تمومش کن خوب ..

من و تو باهم نمیسازیم و اگه ی روز دعوا نکینم آدم نمیشیم ..

پس همین الان همه چی تموم ..

دوست خوبی بود ببخشید بعضی وقتا قاطی کردم ..

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 12
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Adl!g+ ، Mᴏsᴇs
(24-05-2014، 13:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دِ نع دیه ..

زن زلیل نی پسر ما ..

فعلن که زن زلیل نست ..

مرضی=))))))))
برو خونه:|

اِنـــده بی جنبـه هـآیین ...

خـُدافـظ ...
جــــدی نگــر مرضی (: بیا پ خ (:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(24-05-2014، 13:38)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:36)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیییییییییییییییییییییییرعلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcryingcryingcrying

عزيزم ناراحت نباش
ناراحت نیستم که!!!O__o
(24-05-2014، 13:37)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@-@
^-^
*-^
>-<
اسپم نده دوست عزیز :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان