امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(24-05-2014، 13:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:34)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ مرضی
مرضی منظورم این امیرو این مرضیه بود (:
چرا الکی شایعه میپراکنی؟ O_o
کـــــــآآش از اون  خ ها عکس میگرفتم ||:
فک نمیکنی رفتارش تغییر کرده با تو :}
شاید باورت نشه ولی من فقط یدونه بهش خ دادم اونم لینک فیلتر شکن میخواستم گفت از نورا بگیر |:
نخیر اصلا اینطور نیست (: (صداشو درنیار دِ)
اوخیش تا رو یکسی مرض نمیریختم روزم شب نمیشد !! شوخی بود دادا ((:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
چه قد ایسان و مرضیه خوشگل می نویسن مام هستیم نه همینجوری تو هم تو هم می نویسیم علامتای نگارشیو با اَ اَ اُ رو هم نمی نویسیم Big Grin
:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-05-2014، 13:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان از تو بعیده ...

داره شوخی می کنه :/

آقا مگه من چجوری جوابشو دادم که فکر کردین من جدی گُفتم ؟ :|

نقل قول: اونی ک تو گفتی شوخی نبـود ..

گفتی به من و رضا کاری نداشته بـآش !!

این شـوخیـه !؟ فرق شوخی و جـدی رو نمیـدونی یـنی آیسـآن !؟ ..

بـآشـه ! حـتمــن بـآید تغیـیر بـدم اخلـآقمـو !حـتمــن ...

خو وقتی شوخی کردمو و تو جدی گرفتی .. !

مُشکل منه ؟

من با لحنی نوشتم که تو ندیدی :| !

مرضیه بس کُن حالا ..

هیشکی هم نی بیاد از من طرفداری کنه که من یکم امید داشته باشم ..

فعلن که همه دارن از تو طرفداری میکنن

بچه بازی هم نمیخوام دربیارم که بعضیا باز بگن بچه بازی شروع شد ..

فقد میخوم برم ارسالامو زیاد کنم خدافس
و اینجاس که شاعر میگه تو هیچ جا نمیری-_____--

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(24-05-2014، 13:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا شما میاد تو گفت و گو که روحیه تون عوض شه و یکم سرگرم شید.......
اینجا هم دعوا میکنید-_-
بابا ایول:|

این نکته بهـداشتی رو داشته باشیـد تا بعد !! :|

+ جانم پـری ؟! ..
چطوری توعبضی دلم برات تنگولیده بوداینجاخعلی وخته نیومدم خیلی یه جوری شدعExclamation
باو دعوا نکنید:|
الان ب جایه من شما دوتا اخطار میگیرین:|
 سپاس شده توسط Mason
(24-05-2014، 13:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه بازی هم نمیخوام دربیارم که بعضیا باز بگن بچه بازی شروع شد ..

فقد میخوم برم ارسالامو زیاد کنم خدافس
الـان در این قسمت تیکه به منه !! :|

هیمم آیس ؛ به اعصابت مسلط باش !!
(24-05-2014، 13:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان همه کاسه کوزه ها سر ما میشکنه:|:|:|:|
می بینم سرت خونیه Angel

(24-05-2014، 13:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان از تو بعیده ...

داره شوخی می کنه :/

آقا مگه من چجوری جوابشو دادم که فکر کردین من جدی گُفتم ؟ :|
:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(24-05-2014، 13:51)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:49)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:47)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش کو رژی پس ؟!
مهشید...-__-

پـــریا مُبارَک باشه خانومی (:
مهی...^__^

چیومیگیO__O

امیر گُف :|

پارک نرگس چطو بود ؟!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Mr.Robot
برم دنبال آیسان :| خدافس ~_~ !!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(24-05-2014، 13:51)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:47)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 13:38)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی منظورم این امیرو این مرضیه بود (:
چرا الکی شایعه میپراکنی؟ O_o
کـــــــآآش از اون  خ ها عکس میگرفتم ||:
فک نمیکنی رفتارش تغییر کرده با تو :}
شاید باورت نشه ولی من فقط یدونه بهش خ دادم اونم لینک فیلتر شکن میخواستم گفت از نورا بگیر |:
نخیر اصلا اینطور نیست (: (صداشو درنیار دِ)
اوخیش تا رو یکسی مرض نمیریختم روزم شب نمیشد !! شوخی بود دادا ((:
میدونم داداشم (:
.
.
.
این گوگل بی صاحاب ماهم هی قطع و وصل میشه >_<
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 16
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان