امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

یا ابوالفضل چی مرضیــ ؟؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(24-05-2014، 21:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم برا منه:|
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 62

کیو نـایل فرض میکنی و کیو جاستین فرض میکنی و کیو گمشو فرض میکنی و پ.خ هـاشونو نیگه میداری ؟! :|
نمیتونم بگم کع-.-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلاااام
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ☆★ super star★☆
(24-05-2014، 21:20)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شروع کنیم ¿¡

رژی ¿¡
آره ^_^ !!

(24-05-2014، 21:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه اون یکیشو بگم سرمو***
سانسور میکنی نصف حرفاتو نمیگیرم :|
هومم
میدونم فاطی در اینده من قاتل لویی میشمAngel
برا همین بازی اکشن میکنم
شخصیتاش عوض نمیشه این خیلی سیبیلویهConfused
والا من به تیپ سربازاش نگا میکنم:cool:

(24-05-2014، 21:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطیــع ^__^

پـآرتی ! Angel هـومــــــمممم بگیـریRolleyes

فعلا صب کن قضیه حساس شده میخوایم با لادن دعوا هوویی بکنیم یکم چشم و گوشتون باز شه ^.^ :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(24-05-2014، 21:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:17)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:13)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:05)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 21:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون-_-
ریز میبینم -_-
اوناها-.-
بیخی^-^
خوبی تو؟^-^
کو ؟! 

آره مرسی تو چی رژی ؟!^-^

رفت:|
اوهوم^-^
ساینا بود ؟! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
رز بهت تو پ خ گفـــــــــــتم *_^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason
(24-05-2014، 21:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بابام نمیزاره از اینجور بازیا بگیرم ولی برادرم بفهمه اکشنه عین سگ که یه چیزی بش میدی هاپ هاپ میکنه میگه اصن یه میلیون باشه ولی باس بخری
عوضش رزی لینک دانلود اون بازیرو میدم ولی بت پیشنهاد میکنم5شو بازی نکنی خیلی غم انگیزه و به سومالیا ربط داره تازه رمز بازیشم میدونم ولی واس امتحانا یادم رف
فاطمه اون یکیشو بگم سرمو***

اکی حله عزیزم (:
رزی اون بازی که گفتم لینکشو بدم؟

سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان