امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(25-05-2014، 16:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 15:58)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 15:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وویی باشه باشه الان میخونمش((:
پستو الان میخوام بذارم قالب مالبو پوکوندم (=

خخخ!!
ولی خدایی سایتت خیلی متن هاش قشنگه!!
عاقبت کش رفتن از وب اینو اونه Big Grin
خخ نوچ نوچ نوچ((:
خدا بزنه پس کلت یکی بیاد از وب خودن اینارو بردارهBig Grin
خوب چون من از وبشون کش میرم کلیک راستو قفل نکردم.رفتم به وب فاطی هم سرزدم میخواستم از اونم مطلب بردارم نصفش بی ادبی بود پشیمون شدم 0_0
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 139
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، -м α є ∂ є-
آگهی
(25-05-2014، 16:15)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:11)B4_3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با جماعت شیاف حال نمیکنم -_-
غییییییییژ ..
تَـــق !

ما با شما حال نمیکنیم

بهتر -_-

هرچی درصد حآل کردن کمتر حآملگی کمتر و جآمعه کم جمعیت تر بهتر -_-

حرفمو پس میگیرم خیلی هم بات حال میکنیم
خداییSleepySleepy
وقتی شیوا نمیحرفه ینی داره تلاش میکنه نسخه بعد و بزنه ...! 
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
این دوتا تیکه خوب میندازن ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 139
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-05-2014، 16:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نُچ عاقا پسره خوب نیستم ._.

تا چن دیقه پیش داشتم بدبخت میشدم هنوز تو شُکم :| !!

جیغغغ کدوم دختره ؟! O_o

آیس سـاره گفته میخواد یه گونی از اونا هم با خودش بیاره دبی پرت کنه سمت هـری :| :| :|

._. چرا خوب نیستی ؟

واس چی ؟ :|

همون دُختره دیه رُز -_- !

مگه ساره هم بات میاد ؟ کوفتتون نشهه -_- یادت نره ب نایل بگیا ._. !

بگو بیان خونمون شام دعوتن :> :|
یکی زنگ زد به خونم مامانم برداشت بهش گفت فـاطمه بیا دوباره مث قبل باشیم باهم :|

پاشو بیا پـارک دانشجو کارت دارم |: |: !!

آخ آخ آخ سگ تو روح پسره ینی از آخـر معلوم شُد اشتباه گرفته :| !!

ینی من مُردم و زنده شدم مامانم باهاش حرف میزد !!

پسره میگفت با صد جور بدبختی شمارتو پیدا کردم..

آره آره ^_^ اصن به هوای اون مامان و بابام اجازه دادن :| شاید هم مامان بابام نیان با سـاره برم ^_^ !!

باشه ؛ دعوتش میکنم (: !! البته اگه تونستم و شانس آوردم که برم بک استیج !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
(25-05-2014، 16:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:15)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:11)B4_3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با جماعت شیاف حال نمیکنم -_-
غییییییییژ ..
تَـــق !

ما با شما حال نمیکنیم

بهتر -_-

هرچی درصد حآل کردن کمتر حآملگی کمتر و جآمعه کم جمعیت تر بهتر -_-

حرفمو پس میگیرم خیلی هم بات حال میکنیم
خداییSleepySleepy

مآل این حآل کردنآ نیسی آخه =))

تو میتونی بآ صآبون گلنآرت حآل کنی :>
 سپاس شده توسط B4_3 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
پس چرآ الآن پرسیدی :|
اواتار گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 139خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
(25-05-2014، 16:17)B4_3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقولی اونور رید نصف حرفام نیومد -_-

شب اختلات میکنیم :>>

سآعت بگو -_-

1 خوبه ؟
 سپاس شده توسط B4_3
(25-05-2014، 16:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی زنگ زد به خونم مامانم برداشت بهش گفت فـاطمه بیا دوباره مث قبل باشیم باهم :|

پاشو بیا پـارک دانشجو کارت دارم |: |: !!

آخ آخ آخ سگ تو روح پسره ینی از آخـر معلوم شُد اشتباه گرفته :| !!

ینی من مُردم و زنده شدم مامانم باهاش حرف میزد !!

پسره میگفت با صد جور بدبختی شمارتو پیدا کردم..

آره آره ^_^ اصن به هوای اون مامان و بابام اجازه دادن :| شاید هم مامان بابام نیان با سـاره برم ^_^ !!

باشه ؛ دعوتش میکنم (: !! البته اگه تونستم و شانس آوردم که برم بک استیج !!
اوفف اینقد بدم میاد از اینجور پسرا ..

فاطی درکت میکنم خودمم همینم اصن حرفش میاد دلم میلرزه ..

هیمم با ساره میری پَ خوش بگذره ._. !

دعوتش کُن تو میتونی بری تا اون بالا ها :| !

(25-05-2014، 16:18)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرآ الآن پرسیدی :|

خُ اسمت رو نمیدونم :|

بهراد بود یا بهرداد یا بهرام ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 139
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Alijah-1994
هـیـیـیـع ..

سـلـآم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان