امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

(25-05-2014، 16:23)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:15)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ!!
ولی خدایی سایتت خیلی متن هاش قشنگه!!
عاقبت کش رفتن از وب اینو اونه Big Grin
خخ نوچ نوچ نوچ((:
خدا بزنه پس کلت یکی بیاد از وب خودن اینارو بردارهBig Grin
خوب چون من از وبشون کش میرم کلیک راستو قفل نکردم.رفتم به وب فاطی هم سرزدم میخواستم از اونم مطلب بردارم نصفش بی ادبی بود پشیمون شدم 0_0
خخخ((:
منم موخوام بسازم کلیات مطالب تورو بزارم توش(:
بساز خواستی کمکتم میکنم.لینکم نکنی میکشمت >.<
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 141
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
نقل قول: رفتم به وب فاطی هم سرزدم میخواستم از اونم مطلب بردارم نصفش بی ادبی بود پشیمون شدم 0_0

باس بالای وبم یه مثبت هیجده بنویسم :| !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-05-2014، 16:24)B4_3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:23)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآزلین ؟ ._.

کی ؟
گلنار کرم نداره ؟؟._.

موتاد (. . )

نمیدونم بآ محصولآتش آشنآ نیسم :>

آهآ ._.

(25-05-2014، 16:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغ،مریم مریم .. بیا پ.خ .. بدووو ..

چی شده ؟ :|
 سپاس شده توسط B4_3 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(25-05-2014، 16:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:23)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:15)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:08)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقبت کش رفتن از وب اینو اونه Big Grin
خخ نوچ نوچ نوچ((:
خوب چون من از وبشون کش میرم کلیک راستو قفل نکردم.رفتم به وب فاطی هم سرزدم میخواستم از اونم مطلب بردارم نصفش بی ادبی بود پشیمون شدم 0_0
خخخ((:
اوکی-_^
یه کوچولو
میای پ.خ یه سوال دارم واجبه

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(25-05-2014، 16:24)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقدس از قدیم ُ ایآم اسم من بوده :|

هیچ خر دیگه ای بآ این اسم وجود خآرجی ندآره -_-
هیمم اقدس شوهـر منه (ـ_ـ*) !!

(25-05-2014، 16:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع فک کُنم اینترنتش تموم شده آخه اگه درس میخوند ی سر میزد .. هلیا رو میگما :|

بهش نگی من ساعت 12 اینا با اکانتش رفتم ببینم اوضواع چطوره ._.

اقدس هم که تو باو زر نزن که صبح آن شده بود باش حرفیدی راحت ._.
آهـان ..

نُچ نُچ نُچ نکن اینکارو زشته !! (. . )

خُ دلم واسش تنگ شده ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-05-2014، 16:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـآن -_- ؟؟

هوممم ؟

(25-05-2014، 16:24)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقدس از قدیم ُ ایآم اسم من بوده :|

هیچ خر دیگه ای بآ این اسم وجود خآرجی ندآره -_-

OoO نمیدونستیم :|

ولی الان ب وجود اومده -_-

این اقدس با این ص :| تو با س بودی این با ص ._. !

در وقت اضافی تغییر اسمش میدیم .. ._. :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 141
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-05-2014، 16:27)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ نوچ نوچ نوچ((:
خخخ((:
اوکی-_^
یه کوچولو
میای پ.خ یه سوال دارم واجبه
آمدم 0_0
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(25-05-2014، 16:27)B4_3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:25)~ No Name ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم بآ محصولآتش آشنآ نیسم :>

آهآ ._.
دیه خودشون اشناییت دارن :>>

مودمو ریست کنم اونور درس شه -_-
حرفام رو دلم میمونه تا شب :>>

شب عروس بگیریم :>>
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، شایان محمدی
(25-05-2014، 16:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـان ..

نُچ نُچ نُچ نکن اینکارو زشته !! (. . )

خُ دلم واسش تنگ شده ._.

:| مونده بود تو بهم بگی زشته ..

خُ میخواستم ببینم اون یارو بهش پیام داده یا نَ ._.

ایششش مرد زلیل -_- ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 141
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، -м α є ∂ є- ، شایان محمدی
(25-05-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـآن -_- ؟؟

هوممم ؟
قـخـری _-_ ؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان