امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 }

فاطی نیشتو ببند خخ [خیلی اون قسمتش باحال بود :|]

دیدی یارو رو ؟ ._. پوففف
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 149
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
دافظ:|
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ×ThundeRBolT× ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-05-2014، 16:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:50)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. 497
نمردیم آبنباتم شدیم! :| Angel

:|||||
از کی ابنبات شدی؟ -_-
تو اسمت لولو نبود مگه؟ ._.
از وقتی شما کنار سلام به من آبنبات کردی تو دهنت! Big Grin

خب من هرچی میخورم دلیل میشه ک توهم همونی؟! :|
من این معنی تو ذهنم شکل گرفت! Angel
Take The Gun
&
Count To Three
(25-05-2014، 16:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:52)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موندم شما امتحان ندارین صبح تا شب اینجایین?(:
سلام..!
0_0...

Smile

نیشو جمع کن((:
هه..!
شوکه شدم اینجا دیدمت^_^

سعی کن عادت کنیBig Grin
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(25-05-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی نیشتو ببند خخ [خیلی اون قسمتش باحال بود :|]

دیدی یارو رو ؟ ._. پوففف

آیس دندون درد گرفتم .__.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-05-2014، 17:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:52)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 16:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من موندم شما امتحان ندارین صبح تا شب اینجایین?(:
سلام..!
0_0...

Smile

نیشو جمع کن((:
هه..!
شوکه شدم اینجا دیدمت^_^

سعی کن عادت کنیBig Grin
خیلی هم خوب((:
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 149

(25-05-2014، 16:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان هنوز نیومدم میخوای باهام دعوا کنی?

کسی دعوا کرد ؟ :|

(25-05-2014، 16:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مستند حیوانات دوس نارم ._.

اوقم میگیره وسط فیلم (. .)

هر وقت گفتم کیسه استفراغ رو بده دست من :|

خخ باشه باشه .. بیا دو تا زاپاس دارم این بغل :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 127 } 149
(25-05-2014، 16:58)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر من میترسم خراب کنم>_<
میخوایی همه رو درست کنم تو مطلب بذاری؟
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
فاطی?(:
خوبی دختر?
دلم برات تنگ شده بود!
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-05-2014، 17:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس دندون درد گرفتم .__.
منکه دارم قار هار تار مار خار شار میخندم :| !

فیلمش باحالهه خخخ ^_^ :|

هعیییی :| اون قسمتش باحال بود که اون مارمولک چندش خودشو چسبوند به اون خرگوشههه ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان