امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

سَلآم سحر
آخیش امیرخفه شدSleepy
آگهی
خانما بیشتر  از کدوم ازاین  ترانه های ارمین خوشتون میاد ??                                        صدامو داری                                                                                         دیوونه                                                                                                  چقدر خوبه                                                                                           سپاس بدین cryingcryingcrying    

عزیز بودن جرم نیستHeartامتیازیست که تو در قلب من داری  و دیگران ندارندShy                                       

سپاس شده توسط Adl!g+
اقا این سایت بازیه باس بم پول بده چون من معروفش کردم :ag54:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 17

سپاس شده توسط Adl!g+
(27-05-2014، 17:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 17:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 17:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـو روح همتـــون ...

-__-

:|

خوب نیستی ؟!

نـآتیـــنگ |:
یتیم مامان بابات کجان ؟ ||:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star
حوصلم سرید
مرجان؟حرف دهنت رو لطفا میشه بفهمی؟
(27-05-2014، 17:57)marjan99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم سحر
آخیش امیرخفه شدSleepy
مرجآن :|
………!
(27-05-2014، 17:57)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا این سایت بازیه باس بم پول بده چون من معروفش کردم :ag54:
خوبه چار نفر معرفی کردی اگه بیشدر بود الان میگفتی کل انجمنو من دعوت کردم ||:
(27-05-2014، 17:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 17:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 17:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 17:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـو روح همتـــون ...

-__-

خوب نیستی ؟!

نـآتیـــنگ |:

سَره قبرم دارن فاتحه میخونن ! *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(27-05-2014، 17:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـو روح همتـــون ...

-__-

خوب نیستی ؟!

نـآتیـــنگ |:
نمیدونی ؟! :|

دو روز پیش خودت به قتل رسوندیشون .-.
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان