امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

امیر پذیرفتیExclamation
آگهی
اوه رز این اشکان میگه مرحله اولش چه جوری باس ببری
راسی رز خوشم اومد ما دختراهم میتونیم بریم جنگSleepy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 28

سپاس شده توسط #marya# ، Mason ، Adl!g+
Tongue
(27-05-2014، 18:27)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:25)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برنامه ریزی تابستون من : 

8 ساعت کال اف دیوتی ها با شماره های مختلف 16 ساعت فلشخور :*

کال اف دیوتی?|:
یه دختر?|:
فدای اون روحیه لطیفت!
Big Grin
خیلیا بازی میکنن -_-
داداشم امروز شرو کرد این کال افو
درصمن من بازی اکشن شرو کردم خیلی خوشم اومد برم جنگ
عاشق جنگ رفتنم
پارمیدا تو باید تو اسراییل به دنیا میومدی!Big Grin
 سپاس شده توسط Adl!g+
(27-05-2014، 18:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برنامه ریزی تابستون من : 

8 ساعت کال اف دیوتی ها با شماره های مختلف 16 ساعت فلشخور :*

کال اف دیوتی?|:
یه دختر?|:
فدای اون روحیه لطیفت!
Big Grin
چیه فک کردی فقط پسرا روحیه ی جنگی رو دارن ؟؟ Angel

من اون مرحله های تکی هم رفتم تا مرحله ی 24 دووم اوردم . 

اره روحم لطیفه Big Grin

ن والا|:
الن دختره سر و تهش رو بزنی هفت سالشه میاد به من میگه:
عموsniper  دارین?|:
Devil may cry?|:
یا ابولفضل اینا بزرگ بشن چی میشن-__-
از دخیا بعید نیBig Grin
ایول به شوماAngel
مخلصیم ..
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(27-05-2014، 18:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:26)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظی ):
چرا ناراحتی رزی؟؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد :|

خوب چی کار کردی؟؟
داخل جزییات نریم -_-

بای .
باش

خدافس
 سپاس شده توسط #marya#
(27-05-2014، 18:31)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم کال افه ؟؟
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، #marya#
(27-05-2014، 18:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برات برنامه ریزی کنم؟؟؟؟؟
اوهـوم اوهـوم ._.
 سپاس شده توسط #marya# ، Adl!g+
(27-05-2014، 18:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برات برنامه ریزی کنم؟؟؟؟؟
اوهـوم اوهـوم ._.

برات پ خ میکنم^_^
فقط صبح ها ساعت چند بیذار میشی
بیشتر میتونی صبح ها درس بخونی یا بعد از ظهر ها؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-05-2014، 18:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2014، 18:31)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم کال افه ؟؟
صب کن ازش بپرسم
بزار سعیشو بکنه اینهمه بش خوبی کردم حالا اونم باس بم خوبی کنه

چ حـالی میکنه با زبونش بچه ~_~

سپاس شده توسط First Star ، ★~Ѕдула~★ ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان