امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

سلآم کردمـآ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط P e D i
آگهی
(28-05-2014، 14:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:14)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:07)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــاری جـان ..
با شمام .. چرا قهری؟

گفتـــــــــــــــــــم بلــــــــــــــعهRolleyes

بیا پ.خ منت کشی کنRolleyes

نگفتم قهری یانه ((:
گفتم چرا قهری ..

کار اشتباهی نکردم ک منت بکشم !
خـدافس ..
نکن:|
ازت ج خواستم ..میله خودته هر کار میخوای بکن...
من حتی نفهمیدم کی هستی....بهتم گفتم...حرفت گنگ بود

ج خواسی؟! ج چی ؟! کودوم حرفم گنگ بود ؟! منم دیه نمیشناسی اره؟ |:
خوبه ..

×××

ایسان درس دارم .. دفه بعد ..
خدافس ..

اخرین پ.خ ات گنگ بود..گفتم شاید یکی دیگه اومده جات...
ج پیام.....من دوست دارم....از اون مدلی حرف زدنم هم راضی نیستم
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(28-05-2014، 14:16)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:14)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:08)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:07)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:02)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ 03-08-2013, 10:54 PM
قدیمی ترین پیاممه...که از توعه.!!!!!!
نمیگم توش چیهRolleyes

ن بفرما بگو :|
بز -_-

بـــــــــــــــــــــگم.؟؟الـــــــــآن بت نمیاد اونو گفده باشیAngel

دلم برات تنگ شده بود....اگرچه یادت نمیاد خیلی منوBig Grin
یادم میاد -_-
تو میخوای برو باز سال دیگه بیا :| باز هستی تو ذهن ما -_-

خوبــــــــــــــــــــــــــهRolleyes

عه...همه پاشیدن...بعدشم میخوای برم..؟
نمیفهمم چی میگی :| -_-:|
(28-05-2014، 14:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره....
:|

خودتی -_-

این یارو کیه ؟ :| ~~> D:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 110
 سپاس شده توسط P e D i ، Mᴏsᴇs
(28-05-2014، 14:18)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:16)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:14)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:08)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:07)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بفرما بگو :|
بز -_-

بـــــــــــــــــــــگم.؟؟الـــــــــآن بت نمیاد اونو گفده باشیAngel

دلم برات تنگ شده بود....اگرچه یادت نمیاد خیلی منوBig Grin
یادم میاد -_-
تو میخوای برو باز سال دیگه بیا :| باز هستی تو ذهن ما -_-

خوبــــــــــــــــــــــــــهRolleyes

عه...همه پاشیدن...بعدشم میخوای برم..؟
نمیفهمم چی میگی :| -_-:|
میخوای برم سال دیه بیام....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(28-05-2014، 14:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 14:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره....

خودتی -_-

4 تا றiSs~AlØn:|:|:|:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ینی لادن دهنتتت نگفتم چند بار نیاین تو ؟

ب خدا همون ی بار که بیاین .. بعد چند دقیقه صبر درست میشه اوفف 4 بار هم اومدی ..

لینک خراب شد .. واستین ی لینک دیگه آماده کنم
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 110
 سپاس شده توسط Adl!g+
(28-05-2014، 14:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره....

خودتی -_-

D: Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
چند تا میس الون ؟! -_-

یا خدا :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Adl!g+
من وارد جرئت حقيقت شدم
(..*)

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 110

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان