امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(28-05-2014، 16:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:29)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشت سرش حرف زدن...وای وای وای میگن 10000 تا دوس پ*ر داره

آخه پسر رو هم سانسور میکنن :|

؟؟
جیغغغ >_<

نخون اون صفه هـا رو آبروم میره :|

چقد اسکل بودیم اون موقع هـا :|

اول های عضویتم بود :|

چی چی چی؟؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(28-05-2014، 16:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:29)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟؟
جیغغغ >_<

اونوخ الان میگه ب کی بدم !! |:
استغفرالله -______-

نام کاربریت جمره بود ؟! :|
نام کاربری من از اول همین بود .. بین همه قدیمیا فک کنم فقط من هیچ جا نام کاربریم عوض نشده *^__^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(28-05-2014، 16:39)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:38)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:37)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:35)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:32)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو بی فرهنگ بزار کلاس تقویتیUndecided
چی میگی کدویکم؟Huh

میگی کدوتنبلممیگیم بزارم کلاس تقویتی اوکی
اها عزیزم میذارمت مامان تو نگران نباشHeartباشه مامان؟Big Grin

باش حالا کی میبریم
مامانم پول کجا بود اصن تو بشو گلابی خوبه؟کم خرج ترهBig Grin
 سپاس شده توسط #marya#
(28-05-2014، 16:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بدم .. ندم ؟!

میدم :|
بــِــدع بــِــدع ..! <:
به کییی ؟! O_o :|
بــه هـرکـی عـشـقـتــه ..! /:
(28-05-2014، 16:41)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:39)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:38)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:37)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:35)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی کدویکم؟Huh

باش حالا کی میبریم
اخه ارزش من گلابیه

بیخیال من اینجا شدم چغندرBig Grin
مرضو نرو ..

جیغغغ >_<

خخ ^_^

دورانی بود اون روزای اول عضویت ._.

(28-05-2014، 16:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژونــه رُکـی ..؟! ^_^
خـوبـی ..؟! (:

خوبی ؟ ^_^

خوبم [:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
برم....
خدافس
 سپاس شده توسط Adl!g+

؟؟
جیغغغ >_<

باور کن همه این حسو نسب ب ارسالای اول عضویتشون دارن :|
من ک مال خیای وخ پیشارو میخوندم ب خودم میگفتم من چ خرری بودمممم -___-

ازون ب بعد گ.ا هارو ک میخونم ارسالای خودمو میپرم :||
خخخ -_- ..

ایممم ..
صب کن ببام پ.خ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(28-05-2014، 16:42)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:41)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش حالا کی میبریم
اخه ارزش من گلابیه

بیخیال من اینجا شدم چغندرBig Grin

نه عزیییییییییزوم نه تو گلی تو سنبلی اگرچه تو خیلی خلیWink
(28-05-2014، 16:43)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم....
خدافس

نع نرو

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان