امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(28-05-2014، 16:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژونــه رُکـی ..؟! ^_^
خـوبـی ..؟! (:

خوبی ؟ ^_^

خوبم [:

بـد نـی سـتــم ..! {:

امـضــآم خــوبــع ..؟! $_$
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(28-05-2014، 16:44)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:42)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:41)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:39)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:38)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها عزیزم میذارمت مامان تو نگران نباشHeartباشه مامان؟Big Grin

باش حالا کی میبریم
مامانم پول کجا بود اصن تو بشو گلابی خوبه؟کم خرج ترهBig Grin
اخه ارزش من گلابیه

بیخیال من اینجا شدم چغندرBig Grin

نه عزیییییییییزوم نه تو گلی تو سنبلی اگرچه تو خیلی خلیWink

مامان پس به تو رفتمBig Grin
 سپاس شده توسط mohadese iglesias
هـع ..
 سپاس شده توسط First Star
(28-05-2014، 16:41)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی چی چی؟؟؟
یه شایعه واس نفر قبلیت بساز .. :|

(28-05-2014، 16:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوخ الان میگه ب کی بدم !! |:
استغفرالله -______-

نام کاربریت جمره بود ؟! :|
نام کاربری من از اول همین بود .. بین همه قدیمیا فک کنم فقط من هیچ جا نام کاربریم عوض نشده *^__^*
|: هیمم ؟! O_o

نه بابا نه .. توی همون صفه ها ارسال داشتم واس همین گفتم !! :|

نام کاربری من هم از اول همین بوده ^_^

(28-05-2014، 16:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن همه این حسو نسب ب ارسالای اول عضویتشون دارن :|
من ک مال خیای وخ پیشارو میخوندم ب خودم میگفتم من چ خرری بودمممم -___-

ازون ب بعد گ.ا هارو ک میخونم ارسالای خودمو میپرم :||
خخخ -_- ..

ایممم ..
صب کن ببام پ.خ ._.
هیمم منم همش از این شکلک ها استفاده میکردمBig Grin Smile Tongue :|

باشه ._. بدو بیا (. .*9
 سپاس شده توسط Magical Girl ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby ، Adl!g+
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=112915
بچه ها..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-05-2014، 16:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژونــه رُکـی ..؟! ^_^
خـوبـی ..؟! (:

خوبی ؟ ^_^

خوبم [:

بـد نـی سـتــم ..! {:

آره *^_^*

فقد معنیش :| !!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
خخخ ..! {:
اولــآ کـَــلــَــم بــو قـُـرمـه سـببـزی مـی دآد ..! =_=

(28-05-2014، 16:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 16:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژونــه رُکـی ..؟! ^_^
خـوبـی ..؟! (:

خوبی ؟ ^_^

خوبم [:

بـد نـی سـتــم ..! {:

آره *^_^*

فقد معنیش :| !!
جــوون ..؟! :|

دختره استاتوس گذاشته :
من عاشقه کــیــرش شدم :|
نگو بنده خدا منظورش سر مربی تیم ملی بودع ..! :|
خدایا منو عفو بفرمآ ..! +_+
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star ، Brooklyn Baby
فاطی؟-_-
اعصابم خورده ها-_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هعیییی .. Let's do s.th crazyyy ^_^ !!

(28-05-2014، 16:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟-_-
اعصابم خورده ها-_-
میدونستی اخم بت نمیاد ؟! :|

خیلیی زشت میشی -_- بخند (: از این خنده اسکلیا نیگا ~~> Big Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
الان دوباره نقش چغندر را بازی میکنم بهم میادHuhHuhHuh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان