امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد

(28-05-2014، 18:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:01)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ضیاع ((=
آقا از این به بعد همون رضا صدا کنید:|

راست میگه -_- !

من بدم میاد ضیاع صداش میکنی .. خوبه یکی بهت بگه فرنی ؟ :|

نرو بتمرگ فرزندم -_-

(28-05-2014، 18:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چرا من با 6300 ارسال ستاره های کوچیکم لزرگ نمیشه

هعیی درد من چیه درد این چیه من هنو تو این دومیش گیرم این میگه چرا ستاره کوچیکا بزرگ نمیشه :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 153
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
آگهی
سلـآم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(28-05-2014، 17:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب نیستم اصن ):

واییی بچه *^ـ^* !!
بچه ؟ O_o
حالت تهوع و بدبودن حال و سرگیجه و حساس شدن زیاد و خواب زیاد و غیره .. !

نشون اینه که توله ای در راه اصد *^_^*

تو یکی از علائم رو داری رزی :| !!
اوا خاک به سرم من کاری نکردم >_< منفی بود ^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-05-2014، 18:02)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا یادت نبست خر پلانتینی چه قدر ارساله

چی چی؟
سلاين

بجه هاشمابيام خصوصي ميديدتوجعبه ارسال جاي نام دريافت كننده اينونميزنه؟(ارسال نشد)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، T A R A ، Brooklyn Baby ، Mason ، امیررضا* ، F A R ! N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، saeedrajabzade
(28-05-2014، 18:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:01)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ضیاع ((=
آقا از این به بعد همون رضا صدا کنید:|

راست میگه -_- !

من بدم میاد ضیاع صداش میکنی .. خوبه یکی بهت بگه فرنی ؟ :|

نرو بتمرگ فرزندم -_-
باش:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-05-2014، 18:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغغغغغغ هنو 300 و خورده ای مونده تا دو ستاره شدنم اوففف T_T -_-

تارا جیغغغغ ^_^
آیــسان جــییییغغغغغ ^__^
خوبی عــشقم !! ؟^_^ *:
(28-05-2014، 18:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چکار کنم تارا نویسنده میشوم؟

ســرتو بــکوب بــه دیــوار ! (: -_-

ب جان مادر م کوبیدم
الان میشم؟
نـــه |:
بــاید مــحکمتر بــکوبی !! (:

تارا یادت نبست خر پلانتینی چه قدر ارساله

جــان؟! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 153
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
(28-05-2014، 18:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 18:01)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:59)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 17:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمنمون؟؟؟
واس تو نبودا؟کی هستی؟

مگه تو همون امیری نییستی که در انجمن پاسا**** مدیر ارشد بودی و من هم مدیر ارشد بودم ولی برکنار شدم و تو بالای 10 تا کاربر معرفی کرده بودی و همیشه به رخم می کشیدی ؟

ن

د ر و غ نگو

عضو بودم ولی ارشد نبودم یکی ب اسم لی میون هو بود فک کنم دعوتم کرده بود اسمت چی بود اونجا

اولین اسم yas 
دومین اسمم که به خاطر محرومیتم در فلش خور به لطف آقای امیر رضا : assassins creed iv
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 153
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط امیررضا*
تترا نیدونی
(28-05-2014، 18:05)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاين

بجه هاشمابيام خصوصي ميديدتوجعبه ارسال جاي نام دريافت كننده اينونميزنه؟(ارسال نشد)
چرا....
دقیقا همینو مینویسه....
N/Aارسال نشده
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان