29-05-2014، 11:53
خفه شو رزی
من میرم..مرضیه هم ی مین پاشه بیاد..پ.خ کارش دارم

من میرم..مرضیه هم ی مین پاشه بیاد..پ.خ کارش دارم

|
گــفـتــــگـوےِ آزاد |
|||||||||||||||||||||||||||||
خفه شو رزی
![]() من میرم..مرضیه هم ی مین پاشه بیاد..پ.خ کارش دارم ![]()
خدافس .. !
29-05-2014، 11:54
(29-05-2014، 11:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـی شـه پ.خ بـگـی ..؟! :|
29-05-2014، 11:54
(29-05-2014، 11:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
29-05-2014، 11:55
مسئولیت های زیادم کمرم را خم کرد ... ( عرفان )
![]()
این داستانش قشنگه
واقعاً سفسطه چیست؟
شاگردان از استادشان پرسیدند: “سفسطه چیست؟”
استاد کمی فکر کرد و جواب داد: “گوش کنید، مثالی می زنم، دو مرد پیش من می آیند. یکی تمیز و دیگری کثیف من به آن ها پیشنهاد می کنم حمام کنند. شما فکر می کنید، کدام یک این کار را انجام دهند؟”
هر دو شاگرد یک زبان جواب دادند: “خوب مسلما کثیفه!”
استاد گفت: “نه، تمیزه . چون او به حمام کردن عادت کرده و کثیفه قدر آنرا نمی داند . پس چه کسی حمام می کند؟”
حالا پسرها می گویند: “تمیزه!”
استاد جواب داد: “نه، کثیفه، چون او به حمام احتیاج دارد” و باز پرسید: “خوب، پس کدامیک از مهمانان من حمام می کنند؟”
یک بار دیگر شاگردها گفتند: “کثیفه!”
استاد گفت: “اما نه، البته که هر دو! تمیزه به حمام عادت دارد و کثیفه به حمام احتیاج دارد. خوب بالاخره کی حمام می گیرد؟”
بچه ها با سر درگمی جواب دادند: “هر دو!”
استاد این بار توضیح می دهد: “نه، هیچ کدام! چون کثیفه به حمام عادت ندارد و تمیزه هم نیازی به حمام کردن ندارد!”
شاگردان با اعتراض گفتند: “بله درسته، ولی ما چطور می توانیم تشخیص دهیم؟ هر بار شما یک چیزی را می گویید و هر دفعه هم درست است.”
استاد در پاسخ گفت: “خوب پس متوجه شدید، این یعنی سفسطه!
خاصیت سفسطه بسته به این است که چه چیزی را بخواهی ثابت کنی " .
29-05-2014، 11:55
(29-05-2014، 11:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیممم :| خودتی :| اَاَاَاَاَاَ راستی :| عرفان پنهونه -_- من فهمیدم چشه .. چون هرکی پنهون باشه ینی عاشقه :| مبارکه عرفان حالا اون خانومه بیچاره کی هستن ؟ -_-
29-05-2014، 11:56
(29-05-2014، 11:53)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ساکت هم باشم تو باز میگی خفه شو :| ! ..
(29-05-2014، 11:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـنـظـورت ** مـی بـآشـد ..؟! O_O
بــــــــــــر آغشالا رو بزارم دم در {!!}
بای الـــــــــــآفــــــآ =)
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|