امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

4تا پیشنهاد دوستی در 1روز!!!!
چه خوب! -_-

بیلا×وخان :v
گــفـتــــگـوےِ آزاد 50

سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(29-05-2014، 12:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحان بینی دارم :|||||
حالا دهنم سرویس میشه !
سر امتحان! هیچی نخوندم!
فردا تعیین سطح زبون دارم!
از ساعت 7 صُب تا 11 داشتم خر میزدم تو خونه :|||||

باید بینی رو جراحی کنی؟؟ عملیه؟

(29-05-2014، 12:10)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی یاد بگیر ببین رژی چقد بم میده =|

باهاش صحبت کن به منم بده!
دارم میدم دیه :|
ت ک اصن ب هم میدی ||: ب مرضیم میدی ||: حالا نمیدونم چ جوری ||:
مد جدیده ...

(29-05-2014، 12:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحان بینی دارم :|||||
حالا دهنم سرویس میشه !
سر امتحان! هیچی نخوندم!
فردا تعیین سطح زبون دارم!
از ساعت 7 صُب تا 11 داشتم خر میزدم تو خونه :|||||

باید بینی رو جراحی کنی؟؟ عملیه؟

(29-05-2014، 12:10)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی یاد بگیر ببین رژی چقد بم میده =|

باهاش صحبت کن به منم بده!
دادن دختر ب پدر 0___________0
رژ رو میگم! #__#
رز رز رزی رزی وااااای :|
 سپاس شده توسط ERF@N
(29-05-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دارن به هم میدن:|
ما موندیم تو کف:|-_-:|
بیا ||: تا گفتی دو تا دخدر بت دادن ||:
یکی یکی راضی نیستی دو تا دوتا میگیری |||:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mᴏsᴇs ، F A R ! N
(29-05-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دارن به هم میدن:|
ما موندیم تو کف:|-_-:|

خب تو هم بیا بده! دریا وسیعه مهم اینه که کی توش شنا می کنه!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mr.Robot ، Mason ، F A R ! N ، † αƖιєη †
فهمیده‌ام که نفرت هم مثل دیگر احساسات

مثل عشق ، قیمت دارد

تنفر را هم نباید خرج هر کسی کرد .. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 50
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، F A R ! N
(29-05-2014، 12:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:07)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـآخ ! |:
باباته =)))))))))

با ؛ بابام دُرُس بصحبـت  *-_-*

دیگه بت نمیدم =)))))))))))))))))))))))
آفرین:| امیر برو که هرمز بسته شد حالا میتونی از باب المندب اقدام کنیSmile

خدا بخیر بگذرونه ! امیر دقت کن ~~~> :*

عرفان بیا این زنتو جمع کن باو :| شوورمو دزدید :|

تو مگه شوهر داریO___O
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mason ، Dead Silence
(29-05-2014، 12:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:07)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـآخ ! |:
باباته =)))))))))

با ؛ بابام دُرُس بصحبـت  *-_-*

آفرین:| امیر برو که هرمز بسته شد حالا میتونی از باب المندب اقدام کنیSmile

خدا بخیر بگذرونه ! امیر دقت کن ~~~> :*

عرفان بیا این زنتو جمع کن باو :| شوورمو دزدید :|
من غلط کنم گفتم که سر عرفان هوو نمیارم =))))
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، Mr.Robot
عجب انگیزه ای دارین شما ! 0-0
همه تو کار دادن !
خسته نمیشین هر روز این عملیاتو انجام میدین؟! 0____0
گــفـتــــگـوےِ آزاد 50

سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-05-2014، 12:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرلله ..! :|

نمیخواد تو بگی منحرفی :|

من خودم از تو منحرف ترم ! Angel

از قصد گفدم ! Angel
وآی خــُــــــــــــدآ ...
جــدا  ؟!
بـبـخـشــیـد !!
دیـگـه تـکـرآر نـمی شـه !! :|
:159:
 سپاس شده توسط Dead Silence
به بعضی ها هم باید با متانت خاصی گفت :

لطفا یه دهن برامون خفه شو … ! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 50
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mr.Robot ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان