امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 12:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم ! :|

اوق :|

عرفان مخاطبش تو بودی :>
بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین اهدنا الصراط المستقیم والذین یومنون بالغیب و یقیمون صلاه و مما رزقناهم ینفقون :|

هرچه دله تنگت میخواهد بگو :|

چیه !؟ نکنه منظورت امیر بود !؟ :|

من رفتم بترشم :|

رزی چن تا چن تا !؟ :| خجل بکشید باو :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N
آگهی
(29-05-2014، 12:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها زشته احساس می کنم دارین فکرای دیگه ای می کنین!

ای بابا دیدید چی شد؟ فیض نماز ظهر رو از دست دادم. تقصیر شماستا!

من یادت انداختم ..Angel
 سپاس شده توسط ERF@N
من رفتم اقا خوش باشید خدافسUndecided
 سپاس شده توسط ERF@N
(29-05-2014، 12:51)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:43)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بخورم ؟ 0______0  چی بخورم ؟ |:
قرص عقل بدی بخورم ؟ -___________-
یه چیز انتخاب کن بخور دیگه!
بسنی ک ن شما منحرفین |||: نوشمک هم ک نه شما منحرفین ||:
ت میخواسی ب من چی بدی بخورم ؟ =|
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــر

این دیگه فکر نکنم کسی رو منحرف کنه!
چـــرآ امکان داره با عوض شدن کلمه ی اولش .. !!! -____________-

عوضم کنی میشه پیر. کسی رو منحرف می کنه؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mr.Robot ، Dead Silence
(29-05-2014، 12:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 12:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم ! :|

اوق :|

عرفان مخاطبش تو بودی :>
بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین اهدنا الصراط المستقیم والذین یومنون بالغیب و یقیمون صلاه و مما رزقناهم ینفقون :|

هرچه دله تنگت میخواهد بگو :|

چیه !؟ نکنه منظورت امیر بود !؟ :|

من رفتم بترشم :|

رزی چن تا چن تا !؟ :| خجل بکشید باو :|
مرضی من حتی بهش سپاسم نمیدم که :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
عشق پدرو فرزندی ندید شماها !؟ :|

مگه حتمن باید به جا بی اف / جی اف دوس داشته باشیم !؟ :|

باو شماها انـده منحرفی هستـید :|

عرفی ولشون کن :| فازشون خارجیه اینا :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mason ، ERF@N
(29-05-2014، 12:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها زشته احساس می کنم دارین فکرای دیگه ای می کنین!

ای بابا دیدید چی شد؟ فیض نماز ظهر رو از دست دادم. تقصیر شماستا!
اذان نماز ظهر چن رکته ؟ |||:
مرضی من غلط کنم -__-
(29-05-2014، 12:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم مایلی سایرس خودشو شبیه به تیلور کنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=113118
 آروم بابا  جفت پا نیا وسط
(29-05-2014، 12:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ایسی :|

موفق باشی :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتــــگـوےِ آزاد 62
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان