امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد

(29-05-2014، 18:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم هیچوقت ): ! cry girl

باشه پری ..

با روحیه ی من بازی میکنی ؟! >___<

اون بچه باید دنیا بیاد وقتی سه سالش شد من براش پاستیل خرسی بخرم >___<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
سلام
کسی منو میشناسه

bee
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، T A R A
فراری دادک مهمونارو :| ..
خخخ -_- ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ
(29-05-2014، 18:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!|:
سلام پشمکا|:

جیغغغغغغ اهورا cry girl

گــفـتــــگـوےِ آزاد 116

آیسان.__.
ناراحت نباش!
 سپاس شده توسط Magical Girl
(29-05-2014، 18:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری ی پ.خ بده :|||
سلام احمد ..
سلام تارا ، دیر گفتم یکم :|

مرسی سارا !
یکی مثل ادم بهم سلام کرد Big Grin
گــفـتــــگـوےِ آزاد 116
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
فقط 30 تا پست دیگه مونده
گــفـتــــگـوےِ آزاد 116
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
اهورا ؟!!

^_^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــگـوےِ آزاد 116

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 18:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (((;

( _|_ ) |:
الاخ عربستانی !
سلام یادت رفته !؟Big Grin
بیشوور عکسه دخدررو بفرس|:
(29-05-2014، 18:38)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانـ فلــن باز نکــن...!!

واسه تــآری باز کـن.!18

تــآرا...؟!18

بِهِمـ میــآد..؟!18

آره Idea (:
عکســـه دامادیمـــه..!18

چقــدر جـوون بودمـ...!18
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-05-2014، 18:40)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پآستیل میخوام |:

ولی اونایی که کرمن نه آآ .. اون نوشابه ایااهم نه ..

اون ماهیا رو من میخوام |:

نورا من میخـوام -ــــــ-

بیا بریم پاستیل بخریم ^____^

چیپس هم همینطور ♥___♥

بریم ؟! ^____^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(29-05-2014، 18:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 18:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!|:
سلام پشمکا|:

هــه |:
ســلام تخمه |:

تارا تو همین الان به من گفتی تخم-__-
استغفراللهBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان