27-12-2013، 13:44
تو فیلما هیشکی دسشویی نمیره؟؟ فک کنم قبل اجرا دستگاه گوارششون رو اجاره میدن!

.
.
.
دقت کردین :ﺍﻭﻧﺎﯾی ﮐه ﺗﻮ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺍﻭﻝ ﺍﺯﺷﻮن ﺑدﺕ ﻣﯿآد
ﯾه ﺭﻭﺯی، ﺑﻬﺘﺮﯾن دﻭﺳﺘﺖ ﻣﯿﺸن؟؟!!

.
.
.
دقت کردین توی فیلمهای ایرانی اگه کسی اشتباهی بکنه حتما شب خواب وحشتناکی میبینه و با کلی ترس و عرق از خواب میپره و بعد توبه میکنه?! و سپس اون آدم بده میشه مثبت و موضوع فیلم کلا عوض میشه!

.
.
.
دقت کردین بچه های همه معلما تو مدرسه تیزهوشان درس میخونن؟!!!

.
.
.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقت کردین وقتی ادم سرما خورده یا دردی داره تو روز کمتر میشه اما تو شب بیشتر میشه
دقت کردین وقتی ادم سرما خورده یا دردی داره تو روز کمتر میشه اما تو شب بیشتر میشه
من دقت کردم ولی شمارو نمیدونم
)

.
.
.
عاقا دقت کردین قدیم ندیما فوتبالیست ها همه شبیه سهراب سپهری بودن؟

.
.
.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقت کردین بیشتر مواقع حس می کنیم گوشیمون زنگ خورده. بعد که نگاه می کنیم می بینیم یه توهم ویبره ای بیش نبوده!!!!
دقت کردین بیشتر مواقع حس می کنیم گوشیمون زنگ خورده. بعد که نگاه می کنیم می بینیم یه توهم ویبره ای بیش نبوده!!!!

.
.
.
تاحالادقت کردین وقتی معلم میخواست سوال بپرسه هرکی به چشاش زل می زد از اون می پرسید

.
.
.
دقت کردین وقتی شب رانندگی میکنید طرف با نور بالا از روبه روت میاد هرچی چراغ میزنی اصلا عین خیالشون هم نیست قصد کردن یا ما رو کور کنند یا بفرستنمون اون دنیا... درست میگم عایا؟؟؟:cool:
.
.
.
تا حالا دقت کرده بودین که پلنگ صورتی ناف نداره؟!
تا حالا دقت کرده بودین که پلنگ صورتی ناف نداره؟!
یه بار شد تشکر کنید به خاطر این اطلاعات نابی که بهتون میدم؟